ovisi koliko godina ima djete ;D
Raspravljate o temi da li bi svoje dijete uputili na croportal forum u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; eto sve je jasno ja bi ga obavezno uputio na ovaj forum jer su ljudi na ovdje zakon...
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
ovisi koliko godina ima djete ;D
Outlaw stize sonjo moja!
pa od 14 do 15 god
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
Ne!
Rađe bi da mi se dite tih godina zeli bavit necim drugim u slobodno vrime.
Ako bas zeli, moze... Sat vrimena dnevno max. Ozbiljno bi me zabrinilo da me u tim godinama ne gnjavi da ostane uru duže vani sa pravim prijateljima, nego da mi dolazi doma uru ranije zbog virtualnih. Ili da mi kaze "Evo napisa/la sam domaci, mogu sad na CP?". Nekako mi to nebi bilo normalno. Rađe nek provodi vrime sa svojim vrsnjacima. Skype i slicno- nema sanse osim sa nekim koga zna iz stvarnog zivota. Eto ni nisam jos mama , a vec sam zadrta.![]()
moj nke bu sretan ak mu tata bude mogao kupiti kakvu polovnjachu od kompa![]()
All in all you're just another brick in the wall......
Pa i ne.
Ne baš.
Slažem se s evom.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ne bas, moglo bi postati ovisnik!Narocito ne u tim godinama kad ima i da uci, vreme na forumu bi mu ukralo dan...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ne
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
valjda ste vi u pravu jer ste dosta stariji i zreliji od mene
ali ja sam ovaj forum nekako zavolio prirastao mi srcu
još sam nezreo šmrc
Zadnji Uredio markorakija : 26-12-08 u 10:56