| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li biste se prijavili na milijunaša u Društvo forumu; ja ne bi, nekak bi mi bed bilo hahaha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša Pa ono, što se tiče znanja da, mislim da bi izvukao 32 000, a možda i više. Jedino što bi možda smetala atmosfera u studiju, ako je sparno, kamere, reflektori i to.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša Ne hvala...nije da ne vjerujem u sebe i svoje znanje ali ne bi...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša Ne bi nikad, umro bi od srama pred kamerama.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša nema sanse! mozda da nema kamera i svih tih sranja,dogadja se da se nekad zbunis i sjebes nest,a zapravo znas odgovor...ma to je meni bezveze, al ako bi ikad isla, isla bi radi sebe,da si dokazem da to mogu... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kvizovi, milijunas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.