Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li biste se prijavili na milijunaša u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: viky986 da kak si znao? znala... al dobro,oprastam! pa neznam,jedino njega znam s youtube-a......

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-07, 22:00   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))
Re: Da li biste se prijavili na milijunaša

Citat:
Pravi autor: viky986 Pogledaj Poruke
da kak si znao?
znala... al dobro,oprastam! pa neznam,jedino njega znam s youtube-a...
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:03   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-01-07
Godina: 22
Poruka: 81
viky986 se izdvaja iz mase

sorry.....
a inace pametan decko studira arhitekturu....
viky986 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:09   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

ma sjecam se tog,gledala sam...neznam ga,al ili se jaaako zbunio ili...neam pojma sta...
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:15   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-01-07
Poruka: 81
viky986 se izdvaja iz mase

ak misliš na karakter.......takav je on i u živo, ali me iznenadilo znanje odnosno neznanje
viky986 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 22:49   #15 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

haha..to onaj pederko, "hajdemo"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 23:54   #16 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

hehe, luksić

Pa prijavljivao sam se prije, na milijunaša i na najslabiju kariku, nekad sam znao i upast u upitnik kod lokasa i na ono što je bilo svojevremeno na novoj tv, gdje sam 2 puta odbio uzet po 3000 kn i odlučio odgovarat na jackpot.

Igrao sam i par kvizova po lokalnim tv i radio postajama, čak i osvajao nekakve nagradice (uglavnom su to bili nekakvi cd-i, poklon bonovi, karte za koncerte itd...)

U zadnje vrijeme niš ne zovem niti se na bilo što prijavljujem, vrag će ga znat-možda opet počnem i ušetam se u neki od studija neke tv kuće...jedino sam siguran da baš nikad neću ić na kviskoteku, jer će oliver mlakar već preć zelenu fazu i poprimit smeđu boju a i mislim da se ne bi dobro proveo tamo, a i sama forma kviza mi nije baš prisjela nikad..

Najgore od svega mislim da bi mi bilo što sam prilično siguran da bi završio na youtube, jer stvarno nekad znam i doma pred tv-om bubnut takvu glupost da se sam nasmijem, dobro.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 07:15   #17 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,826
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nebi se nikad prijavio...

Ne bojim se za svoje znanje jer doma na 80% pitanja uvijek znam odgovor, bio to milijunaš, najslabija karika ili nekaj drugo, ali tolka bi me trema oprala da bi tam zaboravio i kak se zovem

Meni je i u školi bio problem pred pločom odgovarat, i ono što sam znao nisam znao

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 08:30   #18 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,476
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ne bi. ali kad bi morala birati prije bi u milijunasa nego kariku.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 08:38   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

..nisu mi kamere problem ali sigurno bi zablokirala zbog treme ( javni ispit znanja, publika, tarik...)..joooj..ovako kad od doma gledam znam svako pitanje, al ne znam dal bi se tamo baš mogla skoncetrirati
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 08:58   #20 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ja se isto ne bi prijavila jer mislim da se ne bi smijela pojaviti na poslu kad bi zeznila neko pitanje, a vjerujem da bi inace doma znam vecinom sve, ali naravno da je doma lakse kad si zavaljen u krevet
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kvizovi, milijunas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114