| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li biste se prijavili na milijunaša u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: viky986 da kak si znao? znala... al dobro,oprastam! pa neznam,jedino njega znam s youtube-a...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša znala... al dobro,oprastam! pa neznam,jedino njega znam s youtube-a...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša ma sjecam se tog,gledala sam...neznam ga,al ili se jaaako zbunio ili...neam pojma sta...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša hehe, luksić ![]() Pa prijavljivao sam se prije, na milijunaša i na najslabiju kariku, nekad sam znao i upast u upitnik kod lokasa i na ono što je bilo svojevremeno na novoj tv, gdje sam 2 puta odbio uzet po 3000 kn i odlučio odgovarat na jackpot. Igrao sam i par kvizova po lokalnim tv i radio postajama, čak i osvajao nekakve nagradice (uglavnom su to bili nekakvi cd-i, poklon bonovi, karte za koncerte itd...) U zadnje vrijeme niš ne zovem niti se na bilo što prijavljujem, vrag će ga znat-možda opet počnem i ušetam se u neki od studija neke tv kuće...jedino sam siguran da baš nikad neću ić na kviskoteku, jer će oliver mlakar već preć zelenu fazu i poprimit smeđu boju ![]() a i mislim da se ne bi dobro proveo tamo, a i sama forma kviza mi nije baš prisjela nikad..Najgore od svega mislim da bi mi bilo što sam prilično siguran da bi završio na youtube, jer stvarno nekad znam i doma pred tv-om bubnut takvu glupost da se sam nasmijem, dobro.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Veteran | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša Nebi se nikad prijavio... Ne bojim se za svoje znanje jer doma na 80% pitanja uvijek znam odgovor, bio to milijunaš, najslabija karika ili nekaj drugo, ali tolka bi me trema oprala da bi tam zaboravio i kak se zovem ![]() Meni je i u školi bio problem pred pločom odgovarat, i ono što sam znao nisam znao ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste se prijavili na milijunaša ..nisu mi kamere problem ali sigurno bi zablokirala zbog treme ( javni ispit znanja, publika, tarik...)..joooj..ovako kad od doma gledam znam svako pitanje, al ne znam dal bi se tamo baš mogla skoncetrirati
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
![]() |
| Tagovi: kvizovi, milijunas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

al dobro,oprastam! pa neznam,jedino njega znam s youtube-a...

inace doma znam vecinom sve, ali naravno da je doma lakse kad si zavaljen u krevet