| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li ću ići u Pakao??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DrSakiman pa niste mi baš neki lopovi pa nismo ni rekli da jesmo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ću ići u Pakao??? ova krunica je ipak nenadmašiva... gadno, gadno, hehe
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 14-04-08 u 15:54. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ću ići u Pakao??? imao sam je neko vrjeme a onda je ako se dobro sjećam završila u smeću ili sam je nekom dao šta ja znam...možda sam je i usisao jer baš ne pazim na red u sobi ..ili mi je pukla..znam da mi baš nije služila jer ne idem u crkvu![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ću ići u Pakao??? nedorečen čin, ako smijem primijetiti... šta te briga, ideš tamo gdje su Loše djevojke... p.s.ne moraš ići u crkvu da bi ti krunica služila, čisto kao info da imaš ![]() Zadnji Uredio Agness : 14-04-08 u 16:05. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da li ću ići u Pakao??? Jbg frende....prvo sam mislio to sasvim ozbiljno iskomentirati....ali skužih da je ova tema otvorena čisto iz zajebancije....da malo zabavi ljude....Siguran sam da tebe ne brine ni pakao ni pokajanje ni žal zbog učinjenog niti ti je stalo do krunice...u crkvu nejdeš....Nema greške..čista zajebancija.... ....to je moj komentar na pitanje...![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ću ići u Pakao??? čim si postavio ovo pitanje, znači da imaš savjest-znači da ti je žao-znači da se kaješ. ak je tako, ne bi se trebao bojati. ak ti je žao i ak se kaješ.
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: hell |
« Rokovnik
|
on line gatanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

..ili mi je pukla..znam da mi baš nije služila jer ne idem u crkvu