Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li ću ići u Pakao??? u Društvo forumu; Ne ..ja zapravo neznam da li je to kajanje..ali me neprestalno proganja to.....iskreno zaboravio sam koliko sam čokoladica ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-08, 22:04   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: Da li ću ići u Pakao???

Ne ..ja zapravo neznam da li je to kajanje..ali me neprestalno proganja to.....iskreno zaboravio sam koliko sam čokoladica i kondoma ukrao u marketima s ekipom kao dijete i kakve sam sve gluposti radio...ali ovo ne mogu zaboraviti i uvijek se pitam zašto sam to napravio u crkvi
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:10   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,153
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

zato jer si bio nepromišljen. i glupi klinac, oni rade takve stvari.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:10   #33 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,816
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Sada ozbiljno...možda bi ti pomoglo da odeš na ispovjed....siguran sam da bi si olakšao savjest...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:29   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,437
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Slažem se s Tigrom. Ipak, mislim da nećeš zbog toga u pakao, pogledaj šta rade drugi, sto puta gore stvari od sitne krađe, koju ovom rečenicom, naravno, ne opravdavam. Ali istina, bio si nepromišljeni klinac, i to treba uzeti u obzir.

Ja sam jednom ukrao, ali ne svjesno i neznam kako to okarakterizirati. Jednom kao mali, kupio sam kinder jaje u trgovini, tj. rekao sam prodavaču da to želim, i uzeo sam ga sam, a on to nije vidio i stavio mi je još jedno u vrećicu. Onda mi je bilo neugodno izvaditi ono prvo i vratiti ga, i objašnjavati da je bio nesporazum (neznam kako bi on to shvatio) pa sam šutio..i ponio kući jedno gratis.

Ipak, i to je krađa, na kraju krajeva, nije li?
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:32   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

pa ako si bio sretan nako tog kinder jajeta onda je bila krađa a ako ti je bilo neugodno onda nije ...nemam pojma...krađa je i to valjda
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:36   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,437
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

pa naravno da mi je bilo neugodno.

OT: ja mislim da bi rang ljestvicu za pakao trebalo ponovo odredit, jer smo ovako svi tamo već odavno..
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:43   #37 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,816
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

I ja se frende s tobom slažem....ima toliko odvratno težih grijeha koje bi bili za pakao.....no nekad čovjeka mući i neka ovakva sitnica kao što je Sakimanova....i ako ga doista to muči..po meni jedna mala ispovijed bi svakako pomogla nakon čega bi osjetio mir i olakšao dušu i također oprostio sebi što sada očito nemože....
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 16:58   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Izgarati ćeš svijetlim plamenom zajedno samnom, ne zaboravi uzeti karte za briškulu, ali od azbesta da nam ne izgore i one!!!!
Star 26-07-08, 23:35   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 2,895
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

naravno u raju je lijepo al' u paklu je ekipa
Odgovori sa citatom
Star 04-08-08, 09:56   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-07-08
Godina: 21
Poruka: 163
bi-yatch se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku bi-yatch

yes..ići ćete svi u pakao..čekam vas...ja sam na ulazu...primam rezervacije..hahaha
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hell

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114