| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li ću ići u Pakao??? u Društvo forumu; Ne ..ja zapravo neznam da li je to kajanje..ali me neprestalno proganja to.....iskreno zaboravio sam koliko sam čokoladica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ću ići u Pakao??? Ne ..ja zapravo neznam da li je to kajanje..ali me neprestalno proganja to.....iskreno zaboravio sam koliko sam čokoladica i kondoma ukrao u marketima s ekipom kao dijete i kakve sam sve gluposti radio...ali ovo ne mogu zaboraviti i uvijek se pitam zašto sam to napravio u crkvi
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li ću ići u Pakao??? Slažem se s Tigrom. Ipak, mislim da nećeš zbog toga u pakao, pogledaj šta rade drugi, sto puta gore stvari od sitne krađe, koju ovom rečenicom, naravno, ne opravdavam. Ali istina, bio si nepromišljeni klinac, i to treba uzeti u obzir. Ja sam jednom ukrao, ali ne svjesno i neznam kako to okarakterizirati. Jednom kao mali, kupio sam kinder jaje u trgovini, tj. rekao sam prodavaču da to želim, i uzeo sam ga sam, a on to nije vidio i stavio mi je još jedno u vrećicu. Onda mi je bilo neugodno izvaditi ono prvo i vratiti ga, i objašnjavati da je bio nesporazum (neznam kako bi on to shvatio) pa sam šutio..i ponio kući jedno gratis. Ipak, i to je krađa, na kraju krajeva, nije li?
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ću ići u Pakao??? pa ako si bio sretan nako tog kinder jajeta onda je bila krađa a ako ti je bilo neugodno onda nije ...nemam pojma...krađa je i to valjda
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Da li ću ići u Pakao??? I ja se frende s tobom slažem....ima toliko odvratno težih grijeha koje bi bili za pakao.....no nekad čovjeka mući i neka ovakva sitnica kao što je Sakimanova....i ako ga doista to muči..po meni jedna mala ispovijed bi svakako pomogla nakon čega bi osjetio mir i olakšao dušu i također oprostio sebi što sada očito nemože....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hell |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

...nemam pojma...krađa je i to valjda

u raju je lijepo al' u paklu je ekipa 
If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi.