| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li netko hoce dopisivati se sa inostrankom? u Društvo forumu; Cao, Zovem se Agnes (jesam Poljakinja, imam 26 godina) i hocu dopisivati se i upoznati malo ljudi iz Hrvatske jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 18
![]() | Da li netko hoce dopisivati se sa inostrankom? Cao, Zovem se Agnes (jesam Poljakinja, imam 26 godina) i hocu dopisivati se i upoznati malo ljudi iz Hrvatske jer mnogo mi se svidja vasa zemlja i htjela bih nauciti hrvatski. Znam da u Hrvatskoj bez problema mogu pricati na njemackom ili engleskom ali zelim govoriti hrvatski U Hrvatskoj bila sam 3 puta (od kad pocela sam raditi). Volim je mnogo. Ako netko hoce dopisivati se sa mnom i nauciti me hrvatski, bila bih sretna ![]() Moja e-mail adresa: olorin7@poczta.onet.pl |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li netko hoce dopisivati se sa inostrankom? Hallo Agnes , lijepi pozdrav u Poljsku. Da ti odmah cestitam , pricas odlicno Hrvatski i vjerujem da neces morati dugo cekati , bit ce sigurno kandidata koji ce ti se javiti na mail.Uzivaj ![]() P.S. Lijepa je stvar da ti se tako svidjelo u HR , thx na komplimentima.
__________________ If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi. ![]() Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Da li netko hoce dopisivati se sa inostrankom? Hvala jaymz ali to nije istina da dobro govorim hrvatski, jos ces vidjeti koliko gresaka cu napraviti ![]() Vibica, bila sam u Makarskoj i na otoku Ciovo. Vidjela sam Trogir, Split, Dubrovnik, Slapovi Krke, Plitvicka Jezera, otok Brac i Hvar. Najvise volim Makarsku Previse ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li netko hoce dopisivati se sa inostrankom? Da, Makarska je i meni i vise nego draga iako nikad nisam bila tamo ![]() Trenutno si u Poljskoj, ili...?
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Da li netko hoce dopisivati se sa inostrankom? Ljudi... to zavisi od toga gdje zivis. U mom gradu ljudi su mnogo ljubazni, srecni, uvijek svakome pomognu i zale se manje nego Poljaci iz drugih gradova ![]() Zivot je dobar, dobriji svaku godinu... Mislim da malo dobriji nego u Hrvatskoj, ali to zavisi od grada. U mom gradu nema problema naci dobro posao i plata je dobra. Inace ne bih mogla ici u Hrvatsku svaku godinu ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

U Hrvatskoj bila sam 3 puta (od kad pocela sam raditi). Volim je mnogo. Ako netko hoce dopisivati se sa mnom i nauciti me hrvatski, bila bih sretna 

If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi.