Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li prigovarate.......... u Društvo forumu; Jedan od postova u temi "Korčula i kako do nje" da mi je ideju za otvaranje ove teme........

Vidi Rezultate Anketa: Da li prigovarate na uslugu ako niste zadovoljni???
Prigovaram 6 42.86%
Prešutim 8 57.14%
Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 16:32   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Da li prigovarate..........

Jedan od postova u temi "Korčula i kako do nje" da mi je ideju za otvaranje ove teme.....a pitanje je da li se inače u restoranima bili oni super ili ne, kafićima, apartmanima na moru, hotelima bilo gdje ili inače gdje vas netko može na bilo koji način uslužiti, a vi mu plaćate za to.....pobunite, prigovarate, ukažete pod obvezno ako nešto ne valja, ako s nečim niste bili zadovoljni...?????

Ja sam do prije par godina uvijek prešucivao, ono ok, neću praviti pizadrije i onda sam jednom prilikom popizdio, bolej rečeno "progledao" kad sam skužio da svatko do takvih te magarči namjerno ili nenamjerno za nešto uredno plaćeno i sada pizdim svaki puta kada nisam zadovoljan, ali realno nezadovoljan...iskreno i spontano....!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 16:37   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,879
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: Da li prigovarate..........

ako nisam zadovoljan uslugom naravno da prigovaram
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 16:38   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Ja ne,mene je to sramota,neznam zašto!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 16:39   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li prigovarate..........

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Ja ne,mene je to sramota,neznam zašto!

Upravo o tome govorim.....mislim da ima jako puno ljudi, u biti većina, koji prešute i idu dalje, sramota ih je prigovoriti, stide se...najviše popizdim kada mi u restaču donesu neku pizadriju koja nije dobro spremljena ili kada ti vrate auto loše opran s muljavim staklima i slično, pa kad kreneš na put popizdio bi od muke......
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 16:57   #5 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Nije da bas prigovoram, ali kulturno recem, recimo "Nisam narucila kavu s toplim nego s hladnim mlijekom,ako nije problem mozete li samo maknit tu pjenu i dolit malo hladnog mlijeka".Ne pada mi napamet sutit jer mi se povraca od toplog mlijeka,a jos manje mi pada napamet tjerat nekog da radi novu. To je samo jedan primjer. Tako oko svega sta mi smeta, za sve se nade kulturno rijesenje, da se niko ne naljuti. Nisam ni uobrazena da mi svaka sitnica smeta, a ako mi smeta, to cu rijesit na kulturan nacin.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:01   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,879
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Nije da bas prigovoram, ali kulturno recem, recimo "Nisam narucila kavu s toplim nego s hladnim mlijekom,ako nije problem mozete li samo maknit tu pjenu i dolit malo hladnog mlijeka".Ne pada mi napamet sutit jer mi se povraca od toplog mlijeka,a jos manje mi pada napamet tjerat nekog da radi novu. To je samo jedan primjer. Tako oko svega sta mi smeta, za sve se nade kulturno rijesenje, da se niko ne naljuti. Nisam ni uobrazena da mi svaka sitnica smeta, a ako mi smeta, to cu rijesit na kulturan nacin.
upravo tako
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:04   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

NEšto kao Eva. Ako mi je nešto nebitno, prešutim. Ako nije, prigovorim ljubazno i sa smiješkom. Sve se može , više-manje, reći na ljubazan način. Ako vidim da ne može ljubazno, onda poludim.
U restoranu ću ipak prije prešutjeti, nego prigovoriti da mi je hrana bljutava ili slično jer uvijek imam fobiju da će mi slijedeće jelo pristići s nekakvom hračkicom u tanjuru.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 17:25   #8 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Uglavnom kažem i to kroz zajebanciju... tipa "Ajme, krivo si mi donjeo, nisam to naručila... ajde budi srce i donesi mi Sprite, a ne Colu" i onda smiješak od uha do uha... Ne bude neugodno ni meni ni njemu/njoj.

ALI jako sam neugodna kada moram mjenjati neku obleku, cipele tj. kada naknadno reklamiram, a ženska se izmotava; "Ne možeš promjeniti cipele ako si ih nosila". E onda me čuje i to poštenski. Nemam ni sekundu pardona.

Uglavnom prije ljeta sam si kupila neke sandalice (na računu je pisalo da imam pravo vratiti ih u roku od 30 dana) i nisam ih oblačila sve dok nisam došla na more. Prvu večer obučem ja njih, nisam krenula 10 metara i pukne špagica.

I ajde... nakon 20 dana vratim se u Zg i odmah u dučan da ih reklamiram. A gospođica će ti meni "Ne mogu ih vratiti, nošene su, a i ovo si ti napravila, nije greška kod nas." Molim??? Molim??? Rekla sam joj kaj se desilo po drugi put (i to normalnim tonom), a kad je ona meni onim istim tonom uzvratila ko i prvi put okrenula sam se prema dućanu (a bio je poprilično pun) i iznjela svoj problem tako da ga svi čuju. Zamislite scenu kako 10-ak žena gleda u prodavačicu sa izrazom na licu: Koja si ti kučka!
Kmmm...kmmm... naravno dobila sam nove novcate sandale i to u boji kojoj sam ja htjela.
Kako bi zagorci rekli "Nebu mene niko j**al."

Nego... poanta priče: Reklamirajte!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 19:45   #9 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ako mi baš, baš ne smeta... Nekak mi je neugodno, ali ako je posluga bahata, nevidim razlog da budem divna. Npr.,jednom mi je konobar dinio hladnu kavu i pri tom bio jako bahat (to sam vratila ) ili kak ne pijem colu pa mi ju donesu umj.kokte...ili tak neku krivu narudžbu, jbg, ja plaćam pa mislim da imam pravo za svoje novce dobit traženo...
Sad nedavno, kupovala sam baloner ali gumbi nisu bili našiveni (već u džepu) pa sam tražila da mi da popust na to...

Zadnji Uredio dorina : 18-06-07 u 19:48.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 20:11   #10 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Prigovaram
Nije me sram vratit nešto što nisam tražio...ako se radi o usluzi u kafiću...a i inače !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prigovarate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114