| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da li prigovarate.......... u Društvo forumu; u bircevima u koje stalno zalazim prigovore uvijek okrenem na zayebanciju, osim toga, nakon par dolazaka u neki novi bric ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li prigovarate na uslugu ako niste zadovoljni??? | |||
| Prigovaram | | 6 | 42.86% |
| Prešutim | | 8 | 57.14% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li prigovarate.......... u bircevima u koje stalno zalazim prigovore uvijek okrenem na zayebanciju, osim toga, nakon par dolazaka u neki novi bric uvijek se skompamo s konobarima pa nema nekih neugodnih situacija sto se toga tice ali ako naidjem na neljubaznost bilo gdje, ne suzdrzavam se... tako sam se sad s asistenticom zakacila pa mi nece dat potpis KJJ
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #12 (permalink) |
| je l' bitno? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li prigovarate.......... ne znam ni sam. ponekad prigovorim ali znam i prešutjeti pa nisam odabrao ništa u anketi. ak je neki konobar apsolutna zbunjola, onda mi nekak bude simpatično pa ne inzistiram na pravdi.. ![]() ovisi i o raspoloženju, da sam dobre volje npr. prođem neki ispit, ma niš me nemre razjebat! ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li prigovarate.......... Znam prigovorit,al češče prešutim pogotovo u bircu,recimo da mi donese kavu s toplim mlijekom a ja naručila s hladnim kažem da nema veze,a kaj možda me nije ni čuo!A i to me živcira ja naručujem,a on je več na pol puta do šanka ni ne stigne čut kaj sam mu rekla nije ni čudo kaj mi krivo donese!Na kraju krajeva ne bi se bunila jer ko zna kaj ti sve može "stavit" u tu kavu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li prigovarate.......... Prigovaram...čim sjednem u kafić odmah tražim knjigu žalbe ![]()
__________________ Brand new paths In ways to soothe Never disagree with your youth Part of your heart will separate It will |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,702
![]() | Re: Da li prigovarate.......... Ne prigovaram gotovo nikada....kad se u kafiću sjebu neš to me baš ne dira previše pa prešutim ili ljubazno upozorim, ali tada zbog grižnje savijesti ostavim veliku napojncu...Inače ako je osoblje ljubazno (bilo u kafiću, restoranu, butiku, hotelu, kinu....) nema problema, ali ako su bezobrazni jednostavno neš promuljam sebi u bradu, ali DA ME ČUJU!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: prigovarate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!