| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate u Društvo forumu; eto ,jel jeste? ja jesam 100% sve što napišem tak i je kod mene-tak mislim,tak radim,i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate eto ,jel jeste? ja jesam 100% sve što napišem tak i je kod mene-tak mislim,tak radim,i taka sam...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate ali da ti moraš ocijenit... i reć..jel jesi il ne... upsss.... fali mi kakvima,ja napisala u nazivu teme kakvi... white,bravo ![]() ja sam milijun posto takva ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #6 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate 14%
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate Citat:
meni je bezveze kad se neko pretvara i glumi nekog drugog... budi ono što jesi ma gdje bio...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate Sve što pišem to stvarno mislim i stojim iza toga.. jedino što uživo s ljudima nemam previše strpljenja i volje raspravljati se/svađati se, dok ovdje i jesam upravo zbog toga, da izrazim svoje mišljenje o nečemu, i tako. Možda još jedino što bi se netko iznenadio je to da sam dosta mirna i povučena.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate pa što ja znam, to sam ja ali se ljudi ipak iznenade
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.