Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi da li vam fali nešto u životu? u Društvo forumu; možete napisati što god želite, može biti nešto osobno, materijalno, duhovno ili bilo što drugo ja sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-09-06, 11:15   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
da li vam fali nešto u životu?

možete napisati što god želite, može biti nešto osobno, materijalno, duhovno ili bilo što drugo

ja sam za sada potpuno zadovoljan sa svime što imam

da je više para bilo bi bolje, ali i to je prolazno tako da nije baš bitno
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 12:23   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: da li vam fali nešto u životu?

Ništa mi ne fali...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 12:38   #3 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Trenutno mi ništa ne fali, imam svega dovoljno, i emocijalno i materijalno, i ljubavi i novaca

Jedino mi možda fali malo više mira i odmora jer sam već pola godine u ludnici i strci oko uređenja stana...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 12:46   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Normalno da mi fali. Fali mi odmora, ljenčarenja, mira, ljubavi, seksa (toga nikad dosta), sreće...

Jebi ga - čovjek nikad ne bi trebao bit zadovoljan trenutnom situacijom, jer te onda ništa ne motivira da se dalje trudiš...

Svak od nas teži postić neki ideal, a kako je ideal po definiciji nedostižan, tako se cijeli život trudiš i trudiš i trudiš... i onda umreš.

Možda to zvuči malo depresivno i pesimistično, ali tako je.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 12:51   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Meni fali još samo diploma... ne kažem da bi bila potpuno zadovoljna kad bi ju dobila, ali bi mi definitivno olakšala situaciju!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 12:56   #6 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa da... diploma je uvijek korisna

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 14:02   #7 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

I meni fali samo diploma Valjda ću iskoristi ovu godinu apsolventskog staža da si je priskrbim
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 14:29   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Malo se ponavljamo, ali sta ces. I meni bi diploma bila dosta, ali bitce i to uskoro ako Bog da!!!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 14:49   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ako ćemo tako i meni najvjerojatnije puno toga fali.. ali nisam sklona jadikovanju ni pesimizmu.. sve puštam da ide svojim tokom, a za ono ostalo (materijalno) što mi fali ću se sama izborit
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 14:56   #10 (permalink)
women loving misogynist

Pa kažem - nije to pesimizam niti jadikovanje...

Jednostavno teško mi je povjerovat da svi imaju baš sve što žele i što su očekivali od života. Ako je zasista tako, onda znači da nisu puno ni očekivali.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fali, nes to, zivotu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako ostaviti curu Kristijan Baš Razno 14 24-09-06 03:55
tech citati Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 1 09-03-05 22:46
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111