| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi da li vam fali nešto u životu? u Društvo forumu; da... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: da li vam fali nešto u životu? Citat:
![]() I da,novaca nikad dosta. ![]() Hm..pa i praznike bi mogli produžiti. Uf,sad kad sam krenula sa željama,prokletstvu nikad kraja! ![]()
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam fali nešto u životu? ma joj...imam krov nad glavom..4 i 2 kotacha.. bicikl..svoju sobu od 22 kvadrata..francuski krevet..pvc prozore..telkach od 55cm jer je stari krepal. i tak josh par tehnikalija ahahah...neki uvenuli cvijet.. roditelje..koji me valjda vole..ma vole..nadam se.. sekicu takodjer..gnjida jedna...par frendicha koji mi idu na kurac..zivim u nenadjebivom gradu punom seljaka.. tak da ak ne trazimo buhu u slonu (ili plastu sijena?) nish mi skoro ne fali.. a pak s druige strane.. htel bi neki drugi zhivot..jbg.. american dream ![]()
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fali, nes to, zivotu |
« Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci?
|
Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako ostaviti curu | Kristijan | Baš Razno | 14 | 24-09-06 04:55 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.