| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi da li vam fali nešto u životu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook meni fali jos jedna kita....htel bi biti ko Carlos duos kanones.....svaki dan s drugom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-11-06 Godina: 29
Poruka: 50
![]() | Re: da li vam fali nešto u životu? Citat:
![]()
__________________ 100 ljudi, 100 ćudi - 100 žena 200 sisa! | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam fali nešto u životu? Pa ja smatram da sam vrlo sretan i da imam i više toga nego što bi trebao imati jer kada pogledam kako pun kurac ljudi imaju usran život... Kopaju po kontejnerima, nemaju stan, po zimi leže na betonu, ne jedu ništa, stalno imaju neke bolesti, bolove - gadno, vrlo gadno. Imam kuću, topli krevet - to je vrlo, vrlo ogroman luksuz, samo što vi toga niste svjesni. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam fali nešto u životu? Citat:
Ja tek sad vidim ovaj post.. u pravu si ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: da li vam fali nešto u životu? Ja sam prije mislila da mi fali puno vise toga, a sada kad imam vlastitu djecu svjesna sam da sam u biti i zadovoljna sa zivotom, koliko mi to situacija u kojoj sam dopusta da budem, ali mogu reci da mi je lijepo...
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: da li vam fali nešto u životu? kad bi bilo vise love i ljubavi u mom zivotu ne bi bilo lose...ali ni ovako se ne bunim ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li vam fali nešto u životu? nekad mi prifali love...ali s obzirom kako mnogi ljudi žive mogu reći da sam jako sretan
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: da li vam fali nešto u životu? nesto love, vozacka, auto, ljubav moja....da to imam sad bi na put neki...pa da idemo i do birca ne bi se zalil
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fali, nes to, zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako ostaviti curu | Kristijan | Baš Razno | 14 | 24-09-06 03:55 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:23.

a