| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? u Društvo forumu; Koje su to stvari i da li bi uopće išta željeli promjeniti u svome životu da možete vratiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ništa... ili mi sad ne pada niš na pamet!! ti?
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Puno stvari, ali ne isplati se razmišljati o tome.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ništa! sve se događa sa razlogom sam kaj je pitanje dal ti taj razlog skužiš!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Iako ne žalim za ničime... pa prvenstveno bi par stvari odigrao na drugi način. U vezi naprimjer, pa bi poslušao savjete roditelja koji su mi mogli pomoći ali nisam slušao.. bik sam - tvrdoglav. ![]() Eeee da.... i ne bi brata izvukao iz jedne situacije jer bi onda naučio pouku koju je trebao a do dan danas nije... Ima još mnogo sitnica... Možda najveća stvar - nastavio bi trenirat nogomet. Trenirao sam nogomet od 7 pa do 16. Igrao sam vrlo dobro a onda su se dogodile neke stvari i ineteres za nogometom je propao.... taman kad sam trebao potpisat svoj profesionalni ugovor. Ali jebiga - sranja se događaju. ![]()
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ništa,stojim iza svega šta napravim i šta mi se desi...osim one gluposti da nisam učila za prijemni pa nisam ni upala na medicinu ali jbg,uvijek postoji druga godina ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? kad razmišljam sad....ništa.....možda bi završila drugi fax......ali tako nebitno sad
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ništa mi sada ne pada na pamet, znači da ništa, stojim iza svega što napravim, za ničim ne žalim
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ali ne želim rasmišljat o tome, našlo bi se toga što se da mijenjat, ali i ovako mi je sasvim dobro![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

ali jbg,uvijek postoji druga godina 
ali ne želim rasmišljat o tome, našlo bi se toga što se da mijenjat, ali i ovako mi je sasvim dobro
--->