Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? u Društvo forumu; Koje su to stvari i da li bi uopće išta željeli promjeniti u svome životu da možete vratiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-12-07, 12:11   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu?

Koje su to stvari i da li bi uopće išta željeli promjeniti u svome životu da možete vratiti vrijeme unazad...
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:25   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu?

ništa... ili mi sad ne pada niš na pamet!!
ti?
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:30   #3 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Puno stvari, ali ne isplati se razmišljati o tome.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

ništa! sve se događa sa razlogom sam kaj je pitanje dal ti taj razlog skužiš!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:33   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Iako ne žalim za ničime... pa prvenstveno bi par stvari odigrao na drugi način. U vezi naprimjer, pa bi poslušao savjete roditelja koji su mi mogli pomoći ali nisam slušao.. bik sam - tvrdoglav.

Eeee da.... i ne bi brata izvukao iz jedne situacije jer bi onda naučio pouku koju je trebao a do dan danas nije... Ima još mnogo sitnica...

Možda najveća stvar - nastavio bi trenirat nogomet. Trenirao sam nogomet od 7 pa do 16. Igrao sam vrlo dobro a onda su se dogodile neke stvari i ineteres za nogometom je propao.... taman kad sam trebao potpisat svoj profesionalni ugovor.

Ali jebiga - sranja se događaju.
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:51   #6 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

hmmm
datum rođenja
upis u srednju..osnovna tamo negdje 7 osnovne..
onda mozhda prvi drugi osnovne
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 13:17   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ništa,stojim iza svega šta napravim i šta mi se desi...osim one gluposti da nisam učila za prijemni pa nisam ni upala na medicinu ali jbg,uvijek postoji druga godina
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 13:20   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

kad razmišljam sad....ništa.....možda bi završila drugi fax......ali tako nebitno sad
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 17:06   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,444
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ništa mi sada ne pada na pamet, znači da ništa, stojim iza svega što napravim, za ničim ne žalim

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 18:49   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 413
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

ali ne želim rasmišljat o tome, našlo bi se toga što se da mijenjat, ali i ovako mi je sasvim dobro

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103