| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? u Društvo forumu; Možda bi bio malo odlučniji u nekim situacijama......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Možda bi bio malo odlučniji u nekim situacijama......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: iz...Krvavog kraja Godina: 27
Poruka: 123
![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Promijenio bi citavu povijest svijeta,ubio bi sve a samo sebe ne,a sad na ozbiljno ovako bih napravio,promijenio bih da se zovem frankenštajn jer mi je to najljepse ime na svijetu,ozbiljno |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Pomijenila bi samo jednu stvar, ali kako je nemoguće mijenjati stvari iz prošlosti, prvenstveno osobe, vjerujem da je to bilo s razlogom...i sad je tako kako je: dobro. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Upisala bi neke drugu srednju školu, bilo koju, samo da je bila neka druga. A to bi vjerojatno i utjecalo na moj fakultet, pa bi sad vjerojatno prije bila pravnica ili novinarka (ili nešto deseto) nego teolog. Ali očito da mi ova stvar ide jako dobro, stoga je to sve skupa i dobro prošlo. ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ehh, eh.. puno toga bi.. a promjenit nemož više ništa tak da> kajje tu je XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? uuu, brdo stvari. Npr. upisao drugu školu, promijenio malo onu prvu ozbiljnu vezu......i više se pravio pametan ![]()
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.