| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? u Društvo forumu; u par stvari bi pametnije postupila..... neke osobe ne bi tjela da sam uopće i upoznala al jebiga život je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? vratio bih se na dan kad sam prosuo punu casu coca cole ,jer to je za sada jedini ruzni trenutak u mom zivotu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ne bi rumbava drugim ljudima mail ne bi olako prihvaca pozive na cedevitu kad bi bia pian, isa bi doma taxiem ne bi izvodia kerefeke dok su starci u sobi do ovo je sta mi prvo pada na pamet
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Promijenio bi neke stvari, uglavnom one koje nisam napravio a žalim što nisam, prišao nekim curama iako sam imao tada curu i prihvatio neke pozive. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Svakako bi dana 30.08.2003. godine ostavio svog mlađeg sina doma , odnosno nebi išao u trgovinu samnom, pa ga nebi niti udario auto. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? više vremena provela sa ljudima kojih više nema
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

,jer to je za sada jedini ruzni trenutak u mom zivotu