| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? u Društvo forumu; više bih pazila na svoje riječi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? sad kad si razmislim,ma promijenula bi sebe kak sam prije bila,mala naivna mulava djevojčica ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ali što to točnio,de se malo izjasni... stalno nam jadikuješ a ne izjasniš se do kraja...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Svaki dan bi nešto voljela promjeniti ili popraviti... dan i život je prekratak za razmišljanje i planiranje svakog poteza
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #37 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? mozhda bi i krenuo ispochetka..ali...no sikiriki moramo biti zadovoljni s ovim sad i pokushati to poboljshati a ne se okretati
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Promijenila bi svašta, pogotovo u periodu od '99.g. Mijenjala bi sebe i poglede na svijet, cijenila provedeno vrijeme s mojom pokojnom bakom, bila hrabrija i opuštenija u srednjoj, bila manje na raspolaganju drugima, rekla roditeljima što ih ide, otišla u bolnicu posjetit prijatelja..........uh, toliko je toga ![]() Da mi je barem jednu stvar promijenit u svemu tom........
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
« da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete
|
Klub 17000 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.