| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? u Društvo forumu; ne bi zavoljela jednog koji mi je uništio zadnje dvije godine, naročito zadnjih par mjeseci, jbg, nemrem to promijeniti, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? ne bi zavoljela jednog koji mi je uništio zadnje dvije godine, naročito zadnjih par mjeseci, jbg, nemrem to promijeniti, glavu pokušavam držat iznad vode
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Prijatelje bih pažljivije birala, ne bih im bila toliko na raspolaganju i dala se iskorištavati. Više bih se zauzimala za sebe.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? e i ja bi to promijenula definitivno,a i ne bi bila u vezi s bivšim... promijenula bi sebe kakva sam bila kad sam bila mlađa jel sad kad se sjetim kakva sam bila,baš mi se ni malo ne sviđa....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #46 (permalink) |
| The Eye | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? apsolutno ništa, bilo je lipih i ruznih stvari, al sve to me cini ovakvom osobom, sa sobom san zadovoljan, a kad bi nesto od toga minja, ja ne bi bija ja...
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? Citat:
![]() Također to.......
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zemlja čuda Godina: 26
Poruka: 66
![]() | Re: Da možete vratiti vrijeme što bi promjenili u svome životu? teško pitanje, mozda jedino bi volila da nisam upoznala njega... a mozda i nebi, neznam...
__________________ "griješila sam mnogo, sad mi je zao što nisam više i luđe, jer kad umrem samo grijesi bit će moji a sve ostalo tuđe!! |
| | |
![]() |
« da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete
|
Klub 17000 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.