Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Dali biste željeli promijeniti nick? u Društvo forumu; dakle, dali bi ste nakon dugo vremena što imate svoj nick htjeli promjeniti ga... jer vam je npr. dosadio......

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-07, 00:39   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 26
Poruka: 441
crni225 se izdvaja iz mase
Dali biste željeli promijeniti nick?

dakle, dali bi ste nakon dugo vremena što imate svoj nick htjeli promjeniti ga... jer vam je npr. dosadio...
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 00:41   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Dali biste željeli promijeniti nick?

jel to misliš ovaj nick na forumu?
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 01:01   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 26
Poruka: 441
crni225 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
jel to misliš ovaj nick na forumu?
pa da...
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 02:43   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,915
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

pa ne
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 02:51   #5 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Glupo je više puta mijenjati nick jer se mijenjaju i avatari i potpisi. Izgubio bi se identitet forumaša.
Manje ispravke svakako ako više ne odgovaraju stanju npr. zašto bi bio Paravojislav19 ako sad imaš 21 godinu ili Samir 666 ako si ustvari dobrica
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 02:56   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Paravojislav

Ja sam htjela svoj, jer sam se stvarno glupirala kad sam se registrirala, ali sad nema smisla..
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 08:51   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam svoj iz teica21 promjenila samo u teica. Starim a i da ne mjenjam svake godine.

Mada me ovi neki ( ) nagovaraju da ga još jednom i konačno promjenim u "tetica". Ali
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 09:03   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja svoj imam vec par godina i ne samo na ovom forumu pa mi i nije bas do mjenjanja kad bi ih svako malo mjenjala mislim da bi se izgubila u silnim nickovima
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 10:33   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

bilo bi glupo da ja sada promijenim nick iako bi svi znali, ali opet
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 10:52   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

nema šanse .. koristim ovaj nick na svim mogućim forumima, online igrama, mailu, IRCu, mesenđerima .. ma svuda ...

čak mi je bilo čudno promjenit avatar poslje 2-3 godine kaj imam isti ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali biste, mjenjanje nicka, nick

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108