| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Dali biste željeli promijeniti nick? u Društvo forumu; dakle, dali bi ste nakon dugo vremena što imate svoj nick htjeli promjeniti ga... jer vam je npr. dosadio...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 26
Poruka: 441
![]() | Dali biste željeli promijeniti nick? dakle, dali bi ste nakon dugo vremena što imate svoj nick htjeli promjeniti ga... jer vam je npr. dosadio...
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Dali biste željeli promijeniti nick? Glupo je više puta mijenjati nick jer se mijenjaju i avatari i potpisi. Izgubio bi se identitet forumaša. Manje ispravke svakako ako više ne odgovaraju stanju npr. zašto bi bio Paravojislav19 ako sad imaš 21 godinu ili Samir 666 ako si ustvari dobrica ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali biste željeli promijeniti nick? Ja sam svoj iz teica21 promjenila samo u teica. Starim a i da ne mjenjam svake godine. Mada me ovi neki ( ) nagovaraju da ga još jednom i konačno promjenim u "tetica". Ali ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dali biste, mjenjanje nicka, nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

Do you feel lucky, Punk? 

a i da ne mjenjam svake godine.
) nagovaraju da ga još jednom i konačno promjenim u "tetica". Ali