| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Dar u Društvo forumu; Koji vam je najdraži poklon koji ste dobili i od koga??? Što ste vi najbolje nekome poklonili (za koga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dar Koji vam je najdraži poklon koji ste dobili i od koga??? Što ste vi najbolje nekome poklonili (za koga ste se najviše potrudili)?? Najdraži cvijet mi je suncokret i to mi je ujedno i najdraži poklon jer je dečko zapamtio da to volim..... A ja sam se najviše potrudila za frendicu jer je jaaaaaako željela balerinke iz zare......a u Hrv nema zare pa sam potegnula u Sloveniju po to!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dar Najbolji poklon u zadnjih par mjeseci što sam dobila nije ništa materijalno, dobila sam mail koji me dirnuo, nije pisalo ništa posebno ali su riječi stigle u pravo vrijeme. A ne znam koji je najbolji poklon koji sam ja nekom dala ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dar meni su za 16ti rođendan poklonili veliki križ ukrašen rozim kristalima...jako držim do vjere tako da su baš pogodili... a mama i tata su mi obećali polaganje za skuter na ljeto...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dar najdrazi mi je maketa shelby gt500e, pa takodjer maketa mustang fastback '65, obje u 1:18 i nedavno dobivena prva ruza za valentinovo [iako je to vec postao stereotipno, bash mi je ta ruza bila neopisivo draga] iz djetinjstva pamtim jedino robota na daljinski koji mi je bio fenomenalan
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Dar najdrazi mi je jedan lancin napravljen od fimo mase, ima vrlo emotivnu i jasnu poruku sta me nevjerojatno odusevilo kad sam to primila ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,912
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dar Ne nikad nisam dobila ovakvo nesto ![]() Najdrazi su mi oni pokloni koji su poklonjeni iz srca. Ne treba ne znam ni ja koliko da kosta,na primer od decka sam dobila za rodjendan jastucic koji je prelep, mekan , i na njemu mali mis koji se valja u srcu , slatko je.Naravno pamtim i gomilu pokloncica koje sam dobila od dragih osoba...A volim i da poklanjam. Ne volim one poklone na primer parfeme, dezedoranse, nesto od odece...volim da bude originalno,nesto sto ipak moze da ostane , ne da se potrosi.
__________________ N ♥ J |
| | |
![]() |
| Tagovi: dar, najbolji, najdrazi, poklon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.

iz djetinjstva pamtim jedino robota na daljinski koji mi je bio fenomenalan