| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Datum pridruženja??? u Društvo forumu; 24-12-05... Uskoro dvije godine... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koje ste godine došli na Croportal??? | |||
| 2004. | | 1 | 1.67% |
| 2005. | | 9 | 15.00% |
| 2006. | | 10 | 16.67% |
| 2007. | | 33 | 55.00% |
| 2008. | | 7 | 11.67% |
| Glasači: 60. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Datum pridruženja??? 24-12-05... Uskoro dvije godine ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Datum pridruženja??? vis nemam pojma 07-06-06
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #15 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Datum pridruženja??? 28. 8. 2006.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Datum pridruženja??? ove godine, prvo sam se rego.. tak sad krenuo s 'forumiranjem' ovdje kak se spada ![]() prije nisam toliko visio na netu, iz jednostavnog razloga... nisam imo net na svom kompu u sobi! e a sad.. komp radi onlajn od kad se dignem pa do kad legnem! mislim nisam oko njega cjelo to vrjeme, ofkors.. al nek đubre radi XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Datum pridruženja??? 12-01-07
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: datum, pridruzenja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

Pali gume a ne dušu

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.