| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi dodatni savjeti u Društvo forumu; Namjerno sam ovu temu ugurala ovdje...da se družimo! Pipol, imate li iskustva-želim se maknuti od jedne osobe, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dodatni savjeti Namjerno sam ovu temu ugurala ovdje...da se družimo! Pipol, imate li iskustva-želim se maknuti od jedne osobe, no ne uspijeva mi. Uvijek je tu negdje, cima, prijeti, zove, dođe... Isplati li se to prijaviti policiji? Na koji način bi to vi riješili? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dodatni savjeti ako si ikada imao priliku razgovarati sa zlostavljanom osobom-psihički, pa i fizički-onda sve znaš. možda me još najviše zanima naša policija-što oni tu mogu napraviti. Poznajem osobu koja je nakon prijave dugogodišnjeg obiteljskog nasilja, pod pritiskom policije (toliko je bila ponižena) izjavila da je pala niz stepenice. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Član | Re: dodatni savjeti A čuj policiji tako nešta prijavit, bojim se da nema baš nekog učinka (ovisno kakve su prijetnje)... I ozbiljniji slučajevi se rijetko riješavaju (ne znam koliko je to tvoje ozbiljno...). A koliko godina ima taj, ne znam ni koliko ti godina imaš. Ali ako ste mlađi, i ne možete to riješit razgovorom - batina je iz raja izašla...
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Član | Re: dodatni savjeti Citat:
![]() A ovako, mislim da bi se svakako trebala posavjetovat s pandurima..
__________________ Dont Vori, Igor Vori | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.