| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Dragi forumaši, odakle ste? u Društvo forumu; split, al se smatram komižaninom... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lokacija forumaša | |||
| Zagreb i okolica | | 38 | 30.65% |
| Split | | 13 | 10.48% |
| Rijeka | | 17 | 13.71% |
| Osijek | | 12 | 9.68% |
| Zadar | | 5 | 4.03% |
| Slavonski brod | | 8 | 6.45% |
| Karlovac | | 4 | 3.23% |
| Bjelovar | | 1 | 0.81% |
| Varaždin | | 2 | 1.61% |
| područje Istre | | 6 | 4.84% |
| područje Like | | 0 | 0% |
| Dubrovnik | | 0 | 0% |
| neki drugi dio Hrvatske (napišite koji....) | | 9 | 7.26% |
| izvan Hrvatske (napišite gdje....) | | 9 | 7.26% |
| Glasači: 124. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dragi forumaši, odakle ste? split, al se smatram komižaninom
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dragi forumaši, odakle ste? Pula...
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dragi forumaši, odakle ste? ja sam izvan rvacke- vrbovec nego sad sam skuzil kak je ive ustvari pristojan dechko.. vish nish se ne bahati lijepo je naslovio temu sa dragi forumashi.. al jebote kak mi mozes onda staviti "zagreb i okolica" rekoh hellou.. zake nije split i okolica...rijeka i okolica.. mate jeb@te a?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.