| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi E da u Društvo forumu; nista...danas bilo jako dosadno i otisli se ja i frend kupati.. more je bilo jaaako mrzlo xD evo sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | E da nista...danas bilo jako dosadno i otisli se ja i frend kupati.. more je bilo jaaako mrzlo xD evo sto je ispalo... ![]() skokovi su malo traljavi, ipak se nisan kupa 8 miseci edit:ja san onaj skuri ![]() edit2: vi u zg patite ![]()
__________________ We do what we must, because we can. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: E da De da svi razumiju, si ti u crnom ili bijelom šorcu (kupaćim gaćama)? ![]() Jebe se vama, oću se i ja kupat ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: E da onaj u crnim kupacima... on je mislija onaj malo tamnoputiju pos ono skuri... aaaa i ja bi sad doli s vama stoko jedne, (brat mi je pa smin) samo mi je za sto klize nema vise, za 2 tjedna ide extremniji malo video jedva cekan doli na par dana ajme ![]()
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: E da X legendo ali ipak ja san se kupa 29.2. po magli ps. idemo ovaj vikend s brodon?
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:57.