| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi E da u Društvo forumu; To nije feeeeerrrr....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: E da Dobri ste, vjerujem da je hladno podosta. ![]() Ja se još ove godine nisam bacio. Al ubrzo ću vjerojatno.
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: E da Citat:
![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: E da zaleti se i ti malo na more ![]() ni ja ne mogu trenutno grrr, al jso malo i iden doli, ne mogu docekat... samo imat cu par dana za gustat ![]() pa faxc do sredine 7. miseca ... ![]() duso draga bolje i zdravije u slanom moru nego u svom onom kloru i ostalim kemikalijama koje su u bazenu, a bazen ti nije prljav samo ako je tvoj privatni inace nisi ni svjesna sto je sve u njemu bilo... viruj mi, nazalost znan to iz prve ruke ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time Zadnji Uredio Sahataba : 09-05-08 u 21:10. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: E da Citat:
| |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: E da da znam da kad ne mozes na more bazen je jedina opcija, al meni koji san navika na more je to pre neprivlacno ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.