Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi E da u Društvo forumu; To nije feeeeerrrr.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 20:59   #21 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: E da

To nije feeeeerrrr....
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:00   #22 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,462
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
To nije feeeeerrrr....
sto nije fer?
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:05   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Zato sto ja ne mogu, pa mi je malo krivo!

Salim se! Uzivajte Dalmatinci!!!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:07   #24 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,326
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Dobri ste, vjerujem da je hladno podosta.

Ja se još ove godine nisam bacio. Al ubrzo ću vjerojatno.
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:07   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
ma je... sad je najbolje kupat se, malo jacanja imuniteta + nema jos turista i mirno je na plazi... savrseno, tako isto i 10. misec gust

ma kakav bazen, otkad san radija na odrzavanju bazena nema teoretske sanse da se u tome okupam... odsad su tus, more i samo more...
Hahaha... moj bazen nije ni prljav ni slan kao što je more

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:08   #26 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

zaleti se i ti malo na more
ni ja ne mogu trenutno grrr, al jso malo i iden doli, ne mogu docekat... samo imat cu par dana za gustat
pa faxc do sredine 7. miseca ...

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Hahaha... moj bazen nije ni prljav ni slan kao što je more
duso draga bolje i zdravije u slanom moru nego u svom onom kloru i ostalim kemikalijama koje su u bazenu, a bazen ti nije prljav samo ako je tvoj privatni inace nisi ni svjesna sto je sve u njemu bilo... viruj mi, nazalost znan to iz prve ruke

Zadnji Uredio Sahataba : 09-05-08 u 21:10.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:13   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
zaleti se i ti malo na more
ni ja ne mogu trenutno grrr, al jso malo i iden doli, ne mogu docekat... samo imat cu par dana za gustat
pa faxc do sredine 7. miseca ...

duso draga bolje i zdravije u slanom moru nego u svom onom kloru i ostalim kemikalijama koje su u bazenu, a bazen ti nije prljav samo ako je tvoj privatni inace nisi ni svjesna sto je sve u njemu bilo... viruj mi, nazalost znan to iz prve ruke
živim kraj njega, znam sve što se s njim radi. nije da sam oduševljena, ali u njemu se mogu kupati po cijele dane, a na more idem jednom ili dva puta godišnje... prošle godine nisam bila uopće.

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:17   #28 (permalink)
Black Tattoo

da znam da kad ne mozes na more bazen je jedina opcija, al meni koji san navika na more je to pre neprivlacno
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:25   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

pa jbg.
ti imaš more, ja nemam

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:27   #30 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,203
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ma Poloj rulz, samo dok rafinerija ne ispušta naftu i dok ne plutaju mrtve svinje i krave po Savi
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108