| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaš/forumašica mjeseca u Društvo forumu; Ovo je tema gdje bi forumaši krajem mjeseca upisali koji je forumaš ili forumašica po njima u dotičnom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumaš/forumašica mjeseca Ovo je tema gdje bi forumaši krajem mjeseca upisali koji je forumaš ili forumašica po njima u dotičnom mjesecu mnogo doprinio forumu, postao kvalitetne postove i uveseljavao ostale članove. Mislio sam da to bude bez ankete, jer nije sve u brojevima, nego čisto ono da se vidi kakvo mišljenje sami forumaši imaju o pojedinim forumašima koji se ističu na forumu.
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Forumaš/forumašica mjeseca e vidiš dobra tema samo neznam koga da predložim Fbs možda...
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Mislim da bi ovdje trebalo bit forumaš/ica a da nije moderator/ica ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Zašto? Pa i moderator je isto forumaš, on tu nije samo zato da pazi na forum , nego se isto tako zabavlja i posta kao i ostali forumaši. I mislim da ova tema nemora biti aktivna samo na kraju mjeseca i to, nego ovako kad god se netko sjeti i primijeti da je neki forumaš to zaslužio, odmah može tu napisati njegovo ime. Nadam se da će tema uspjeti. Neznam dali sam baš dobro formulirao ali mislim da se kuži šta mislim.
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Ma nije to da ja imam nešto protiv njih, baš naprotiv, nego oni su puno aktivniji od ostalih članova i normalno da će njih prije neko izabrati, a i već je bilo najmod tema i još nekih, pa samo mislim da bi bilo u redu da se ovo odnosi na nas 'obične' forumaše/ice ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 11-02-08 u 21:16. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Ma svatko može napisati onoga za koga misli da je zaslužio. Meni trenutno na pamet pada forumašica Mimy,koja je stvarno redovno na forumu , i ima super kreativne postove i odličan smisao za humor. I ovaj njen photoshop ![]()
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Citat:
![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:32.

samo neznam koga da predložim
Fbs možda...