| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaš/forumašica mjeseca u Društvo forumu; JA .Šalim se samo. Ja mislim da bi fbs trebao biti forumaš mjeseca jer njegovih tema im svaki dan i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Nisam htjela nikoga izdvajati, jer ima jako puno njih koji su zaslužili tu "titulu", i puno njih meni dragih, isto tako primjećujem neke nove čiji mi se postovi jako sviđaju. Ali evo ipak ću izdvojit jednog, svaki njegov post me nasmije. Šaban ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Da ne izdvajam samo već ove poznate i stare forumaše za koje se već zna koliko doprinose ovome forumu i koliko nas nasmijavaju i zabavljaju, izdvojit ću jednog malo novijeg člana koji mi je od ove poplave novih članova u zadnje vrijeme jedini nekako upao u oko - a to je Irm.
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
« Kakvu kavu pijete?
|
Ciljevi??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

.Šalim se samo. Ja mislim da bi fbs trebao biti forumaš mjeseca jer njegovih tema im svaki dan i uvijek me lijepo nasmije