| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaš/forumašica mjeseca u Društvo forumu; Vuxs... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Citat:
hvala najljepša ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Forumaš/forumašica mjeseca terri -zato jel je baš simpa i spaljen daizda -zato jel je stalno aktivan,i uredan forumaš damfisk-što bi mi bez njega a što bi on bez ženskih laži cina- cura je ok i također aktivna markan- dobar je šaban-taj ima provale ,ko npr ona osobna od manekena ![]() driver-često se smijem njegovim postovima ![]() ne znam jel sam još nekog zaboravila.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca evo ja kandidiram sebe, jer mislim da je zajednica puno naučila iz mojih postova. uz to sam šarmantan, dobar u duši, ljevak, studiram i jednog dana ću biti dobar zet. volim djecu, ne osuđujem homoseksualce, pedofiliju prezirem. ako ste HDZ-ovac, glasao sam za Sanadera. ![]()
__________________ The ultimate way is the way you control Zadnji Uredio W4R10CK : 25-02-08 u 11:44. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca Meni je šaban car ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaš/forumašica mjeseca i ja dajem svoj glas šabanu ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
« Klub 4000
|
Ciljevi??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

-zato jel je baš simpa i spaljen
,ko npr ona osobna od manekena