Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima u Društvo forumu; Eto vidim da ima tema o forumašicama/forumašima s kojim se slažemo u stavovima i slični smo ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 26-05-08, 22:55   #1 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,347
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto
Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima

Eto vidim da ima tema o forumašicama/forumašima s kojim se slažemo u stavovima i slični smo si, a sad da vidimo i forumaše/forumašice s kojima se pojedini forumaši/forumašice ne slažu. Al sam zakomplicirao nešto sam i ja danas filozofski nastrojen

Pa eto za početak ću navest neke koji se meni ovako po pisanju nimalo ne sviđaju, tj. ne pašu meni, što ne znači da su loši niti išta, nego se jednostavno ne slažemo u dosta stvari, tj. ne sviđa mi se njihov stav i recimo ponašanje s visoka i sl. i njihove fore recimo mi uopće ne pašu, znači nisu mi smiješne

to bi bili od muških adolon (neznam po meni umišljenost povezana sa meni lošim forama, jednostavno mi ne paše) recimo a od ženskih ancksunamun ili kako već(neznam, jednostavno mi ne paše, imam dojam da je totalno neiskrena i niš joj ne vjerujem, jednostavno se ne mogu nać u ničemu sličnom s njom ili me možda samo strah dilda ) i teica ( imam osjećaj da na svih gleda s visoka i one neke feminističke pričice mi isto pomalo idu na živce , uglavnom vjerojatno ne bi izdržao u istoj sobi dugo vjerojatno, totalno nebo i zemlja smo) maybe i deedee malo nije po mojoj mjeri al za nju nisam siguran (premalo sam još tu, a i strah je da me wolf ne satare ) recimo samo da mi ne paše njihov način zajebancije i odnosa prema drugima, što ne znači da su oni nešto skrivili nego jednostavno se ne slažemo, da ne ispadne sad da ih blatim ili nedajbože vrijeđam

to su prvi koji su mi pali na pamet ovako nabrzaka

eto ja sam bio iskren, a mislim da svatko od nas, kao što imamo forumaše s kojima se u puno stvari slažemo, isto tako imamo forumaše s kojima nemamo nekih poveznica i ne pašu nam na neki način

uostalom, sto ljudi sto ćudi, a hvala bogu ovaj forum ima jako puno korisnika, nemoguće je da se svi slažu i da su si svi simpatični

to... i poboldao sam neke riječi jer želim istaknut da je ovo samo moje viđenje,tj. ono kako ja gledam na neke ljude, a to ne mora biti stvarno stanje, da ne ispadne da vrijeđam

eto baš me zanima dali će itko na ovo odgovoriti i biti iskren ili će tema ostat zjapit prazna

Zadnji Uredio mišo_legenda : 26-05-08 u 23:00.
mišo_legenda je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 26-05-08, 22:58   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima

ja se razilazim u stavovima s vuksom..on je kreten glup je mrzim ga iz dna dushe,djubre pokvareno je...smrdi a otushirao se i tak.. smeta mi i organski ga nemogu podnijeti..

a i opchenito..sa svima se razilazim tj s nikim se ne nalazim dakle onda se razilazim..

btw preodlcihna temaa svaka chast...i na hrabrosti da bush otvoren..
Star 26-05-08, 23:15   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,284
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima

je je, taj vuxs je

ma šta ja znam, bilo je kroz povijest par, hm, ljudi sa kojima su mi se mišljenja skroz razilazila i većina ih je kroz to vrijeme otpala

a ovi što su još tu, pa nekako mislim da ni oni mene ne vole tako da ih neću spominjati

jedino mi je žao kad me ljudi krivo shvate ili imaju krivu predodžbu o meni, nadam se da će se uvjeriti u suprotno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 26-05-08, 23:22   #4 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,412
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Po mome:

damisk - umišljenost, arogancija, bahatost i frustriranost u 1. Jednostavno si, mislim obostrano idemo na živce. Amen.

neukrotiva
- u i biti ne toliko, ali ježim se na neke riječi tipa kod opisa, kada je netko "taki" i "vaki". Sorry. Cjepidlačim. Znam.

Arylin - hello ljudi obratite pažnju malo na mene
Star 26-05-08, 23:22   #5 (permalink)
prof. Foruma

mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

@daidza

naravno da pri ovome mislim da pišete ovdje o ovim forumašima/forumašicama koji su češće tu

naravno da ima onih proletera spamera koji nam svima idu na živce što dođu samo provocirat tu, ali takvi uglavnom ubrzo i ban dobiju tako da mislim njih ne treba nit spominjat

više mislim na razliku u stavovima i neslaganje u ponašanju prema ostalima i sl.

eto mislim da bi bilo baš zanimljivo čitat ako ova tema uspije. jer ako nas ima koji se slažemo moralo bi nas bit i koji se ne slažemo. iako sumnjam da će tema uspjet.

edit:
@dorina

svaka čast na iskrenosti imaš rep+ kad budem u mogućnosti dat.

možda me aktivnost u ovoj temi ipak uspije iznenadit

Zadnji Uredio mišo_legenda : 26-05-08 u 23:25.
mišo_legenda je offline  
Star 26-05-08, 23:27   #6 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,412
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja isto sumnjam da će tema uspjet, ali tema je odlična, Jednom smo tako na seminaru iz psihologije radili svoja mišljenja o drugome i morali smo objasniti zašto to mislimo, ali taj drugi nije smio postavljati pitanja zašto i kako...

Vježba na seminaru je bila jako dobra i bilo bi odlično kada ni ovdje nebi došlo do svađa
Star 26-05-08, 23:31   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,752
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Mislim da će se ova tema uskoro pretvorit u međusobno vrijeđanje.
Arylin je offline  
Star 26-05-08, 23:33   #8 (permalink)
prof. Foruma

zašto bi? mislim da nije u redu ako netko odmah krene napadati nekog drugoga ako mu da neku negativnu kritiku na njegovo forumaško ponašanje, koja je usto, subjektivne naravi, tj. ne sviđa se pojedincu, a to ne znači da je ovakav/kva i onakav/kva.

mislim da će samo napadanje svojeg kritičara podosta reć o toj osobi koja ne može podnijet kritiku na svoj račun
Star 26-05-08, 23:35   #9 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,510
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

super tema,mišo... volim vake teme

pa eto i mog odgovora...sry ljudi neam namjeru nikog vrijeđat ali jbg tako stvari stoje...

cool girl- stalno se žali,stalno fantazira kako nema nikoga ,kako su svi ljudi u kurcu ovaki onaki,ne volim takve priče...

dorina-odma u startu smo se posvađale,pisala je totalno konta meni,dobro sad u nekim postovima je stvarno dobro napisala,čak sam joj i rep dala iako se baš ne preferiramo...

inšpektor- ufuran lik,"svršit ću u usta i guzicu ženskoj" nekako mi se ne sviđaju njegovi postovi

dady
- s njom sam se takođe posvađala,jednostavno mi se ne sviđa...

trenutno mi samo oni padaju na pamet,kad se sjetim ostalih,javim...
Star 26-05-08, 23:36   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,317
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

neukrotiva - da sam ju prvo upoznala u živo možda bi se našle, ali ovako preko foruma mi je cura totalno antipatična, djeluje predadolescentski, i ima još par zamjerki, neka mišljenja su joj ok, a nekada previše priča, ne mora na svaki post baš odgovarati. Slobodno i koji put pogriješi pa točno napiše neku riječ, možda čak i rečenicu, to bi bilo zgodno
Ali ni to... Neke elementarne stvari se također moraju znati, neki će znati o čemu pričam...

Zasad toliko.

Hvala.

Do slušanja.

EDIT: Mislim da ovdje ne bi trebalo biti nikakvih svađa, pitanje je postavljeno tko želi neka da odgovor. To je to... ZGO

Watch it out!!!

Zadnji Uredio dadyml : 26-05-08 u 23:38.
dadyml je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113