| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima u Društvo forumu; cijenim iskrenost... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima e svaka čast cure ja sam mislio da će se sad zakrvit ![]() eto tema bi čak mogla uspjet, mogu reć da ste me stvarno iznenadili, nadam se da će se tema i dalje razvijat u ovome smjeru ![]()
__________________ |
| |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima Nema smisla navoditi osobe koje mi na forumu ne pašu.. em ih mogu povrijediti (ne vjerujem da je ikome drago vidjeti svoje ime/nick u negativnom kontekstu), em sam svjesna da ih ne poznam dovoljno i da bi se uživo možda i složili. A uostalom mislim da sam im svoju nenaklonost i pokazala.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 27-05-08 u 00:44. |
| |
| | #15 (permalink) |
| wayward | Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima eo oman da budem iskren, ko mene nebude volijo, nebudem ni ja njega/nju, jooooj što volim vake teme, pa oće l to moj intelekt podnjet u p.m., moradem i ja da otvorim neku vaku temu, "Ako sad dobijete proljev, što ćete prvo napravit, oćete l nješt na forumu napisat, il ćetedupe prvo obrsat"?
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| |
| | #17 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima ja ne volim faraona jer me neće stavit u listu prijatelja, a ja njega jesam ![]() (naravno da je ovo samo šala )
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima o vidiš, imam ja popis onih koji me nisu stavili ![]() evo pao mi je na pamet automaton zbog arogancije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #19 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaši/forumašice s kojima se totalno razilazite u stavovima i razmišljanjima Ovo ispada da moramo samo i uvijek jedni o drugima lijepo pisati. Ako već imamo topik u kojemu se slažemo, kaj fali i imati jedan suprotni? Ne vidim razloga da se netko svađa ili da se netko naljuti zbog nečijeg mišljenja o njemu na forumu. Ako već dođe do toga, to samo pokazuje zrelost i spremnost pojedinca na kritiku.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 27-05-08 u 01:07. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.

)