| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE u Društvo forumu; ...da, to sam ja.... ...da "cujem" vase zlobne komentare... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Hrvatska, Dubrava Godina: 23
Poruka: 164
![]() | ![]() Od prije 2 godine u kabini. Pogled je takav kao reakcija na blic. Još jedna ali sa poludugom kosom ![]() Evo i mene
__________________ ...I got nothen' ta loose so I choose to be a killer went from bangin' ta slangin' now i'm a dope dealer all my life payed tha price to be tha boss...2Pac Zadnji Uredio eowyn : 20-12-06 u 23:09. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: Slike forumaša i forumašica
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #39 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike forumaša i forumašica Mislim da ja jedini od ovih malo starijih forumaša nisam prilijepio moju sliku.. pa evo je... uslikano na vjenčanju (TUĐEM, ne mom ) u crkvi, pa zato ozbiljan izraz lica i mračna pozadina... Inače sam puno ozbiljniji ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike forumaša i forumašica a evo i mene žalite se nevenu ciganoviću za friz,podočnjake i ostale pizdarije ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike clanova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

[/IMG]
---ex moderator---
) u crkvi, pa zato ozbiljan izraz lica i mračna pozadina...