| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE u Društvo forumu; nisam pizda pa ču stavit svoju sliku to mi je jedina na kompu pa...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-06
Poruka: 63
![]() | Re: Slike forumaša i forumašica A evo našla sam neke bjedne sličice kućnog uradka najbolje prijateljice( za potrebe jednog bloga gdje su trebale moje slike ) pa uzmite u obzir da su amaterske i slikane na brzinu ( nosim jaknu jer su slikane dok sam bila u žurbi samo onako na brzinu ) ![]()
__________________ Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Administrator | Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE ovdje će biti samo slike forumaša i forumašica, i postavljajte samo SLIKE, bez OFFTOPICA MOLIM za to imate ovu temu: http://www.croportal.net/forum/upozn...umasica-10057/ |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE Jebiga...kud svi turci,tud i mali JA!01-01-00_0006.jpg
__________________ živio Rocky!... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE valjda bu sljakalo.....pozdrav ekipici.. ![]() Evo ovako je bolje nego na Rapidshare.
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 19-12-06 u 13:09. |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike clanova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

a