| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE u Društvo forumu; evo i moje jedne. nisam zgodan kao george cloney niti lijep kao brad pitt, nemam novaca kao bill gates ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #491 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE evo i moje jedne. nisam zgodan kao george cloney niti lijep kao brad pitt, nemam novaca kao bill gates ali zato lizem kao lessi ![]()
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #493 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE ...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #496 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE evo i mene, nadam se i ja da nisam prekršio koje pravilo jer nemam niš crnog oko očiju, i zamalo sam se usro od smijeha kad sam se pokušao drugi put uslikat, vidi se iz priloženog ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike clanova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.

evo i moje slike,nadam se da ni ja nisam prekršila pravilo