| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE u Društvo forumu; evo jedna od prije 3 godine... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #531 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE evo jedna od prije 3 godine ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #532 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE ova nije crna...... i stara je....a i ja sam star.... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise Zadnji Uredio Joks : 25-08-08 u 12:38. Razlog: slike uklonjene na zahtjev korisnika |
| | |
| | #535 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE evo sa Exita prolse godine...ne smijem sve slike stavljat ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #536 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE jao gle podochnjaka...oko krvavo.. kak sam ispal..ahaha jao jao.. http://i5.photobucket.com/albums/y15...s/DSC00039.jpg |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike clanova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Una_Bomber |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

Kulin, Šunka, Rakija...Vino, Sava, Tambura...Sve to ima zemlja ta....Ponosna Slavonija...!

i da nova zurkica je pala