| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE u Društvo forumu; To sam ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Slike forumaša i forumašica da i ja napokon posaljem neki normalnu sliku ovo sam ja prije nekih pola godine, jedino sto sam sad smedja i ne da mi se slikat znam da izgledam bar 5 god. mladja ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE Moja slika prije tri tjedna! slikala sam se u školi sa frendicama iz razreda: Ja sam ova lijevo s plavom majcom i naravno moja najbolja frendica kraj mene.
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 207
![]() | Re: Slike forumaša i forumašica Ovo je koma. kao topic gdje bi trebale bit slike a nitko ih neće stavi. big deal! trebalo bi ograničiti maximum 5 komentara po slici a nek se raspravlja negdje drugdje o inim stvarima. nisam mogao naći novije pa evo slike otprije 4-5 godina
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike clanova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

žuja je zakon