| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi forumasi kao novorođenčad u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim 13.00 sati 3.5kg...51cm dug razočarao si me,ja sam mislila da si ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Citat:
![]() i ti si mene iznenadila s obzirom da si igrala odbojku a najmanja beba...jedino ako si bila tehničarka tehničarka...hm hm jako interesantno zvuči ![]()
__________________ | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Celebrity | Re: forumasi kao novorođenčad Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad A primačica? ![]() Ja sutra javim podatke...... Znam samo da je bilo 9.15 am.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #16 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Rođena oko 7 ujutro ponedjeljkom, dugačka oko 50ak cm i teška nemam pojma, oko nepune 3kg mislim
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher Zadnji Uredio dorina : 03-01-08 u 23:04. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: forumasi kao novorođenčad ma ko da je vazno....vazno je da sam se rodil....te brojke su se tak i tak promjenile dan nakon rodenja... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Kažu mi da sam bio dosta velik kad sam ispo van. S time da sam bio rođen na carski i da sam se skoro osto bez krvi u glavi zbog pupčane vrpce. Tako da curice na forumu su mogle ostati bez svog najdrazeg sarmera ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.