Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi forumasi kao novorođenčad u Društvo forumu; 53cm 4:30 ujutro 4kg...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 07:23   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,425
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus
Re: forumasi kao novorođenčad

53cm
4:30 ujutro
4kg
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 08:04   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

5 do 12.
Jedva ostali živi zbog mesara koji rade u bolnici. Da su na njihovom mjestu bili dimnjačari, bolje bi prošao.

Bio sam skroz mali. Ne znam detalje. Kažu da su me mogli u jednoj ruci nosit.

Ni do sada nisam baš nešto narasao. Možda još stignem malo
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 08:44   #23 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

U 9:45h, dugačak 49cm i "težak" 2,750kg

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 08:58   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
i da sam se skoro osto bez krvi u glavi
Već tad je otišla drugdje?
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 09:04   #25 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,659
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: Titan2222 Pogledaj Poruke
HAAA? SKORO PA 5 TONA TEZAK?!

Sorry... Kriva tocka
Moram malo cjepidlacit pa samo napomenut da treba zarez
Nhf...
ajd et zarez 4,850 ..al` bio sam najteza beba u bolnici
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 09:09   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Već tad je otišla drugdje?
Ma joj, znam da se zezas, ali nije se za zajebavati s time. Skoro sam papke otegnuo, a da nisam ni poštenu dojku vidio
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 09:13   #27 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Znam da nije se zajebavati s time. Itekako znam. Imam u familiji tak nešto, ti naši doktori i sestre su marva kaj se tiče takvih slučajeva, ti imaš sreće kaj si ostao zdrav.

Sorry ak sam pretjerala.
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 09:25   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Sorry ak sam pretjerala.
Ma nisi, znam da je frendovska zeka. Samo kad se ja sjetim da moja guzica skoro ni vidla kakav potencijal ima malo se ufrkovim. Ej sise da nisam vidio? guze da nisam šlatario? Bacio drkicu? I za kraj hitio nekakvu maličku pod jajčeka. Ideeeeš šta se sve moglo propustiti
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 10:28   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

rođen u nedjelju u 23.15, velik bio 50cm, a težak 3,25kg

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 10:54   #30 (permalink)

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Samo kad se ja sjetim da moja guzica skoro ni vidla kakav potencijal ima malo se ufrkovim. Ej sise da nisam vidio? guze da nisam šlatario? Bacio drkicu? I za kraj hitio nekakvu maličku pod jajčeka. Ideeeeš šta se sve moglo propustiti
Uvijek me oduševiš odgovorima
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108