| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi forumasi kao novorođenčad u Društvo forumu; 53cm 4:30 ujutro 4kg... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad 5 do 12. Jedva ostali živi zbog mesara koji rade u bolnici. Da su na njihovom mjestu bili dimnjačari, bolje bi prošao. Bio sam skroz mali. Ne znam detalje. Kažu da su me mogli u jednoj ruci nosit. Ni do sada nisam baš nešto narasao. Možda još stignem malo ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Offline | Re: forumasi kao novorođenčad U 9:45h, dugačak 49cm i "težak" 2,750kg
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Demonstrating My Style | Re: forumasi kao novorođenčad Citat:
4,850 ..al` bio sam najteza beba u bolnici ![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Ma joj, znam da se zezas, ali nije se za zajebavati s time. Skoro sam papke otegnuo, a da nisam ni poštenu dojku vidio ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Znam da nije se zajebavati s time. Itekako znam. Imam u familiji tak nešto, ti naši doktori i sestre su marva kaj se tiče takvih slučajeva, ti imaš sreće kaj si ostao zdrav. Sorry ak sam pretjerala. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Ma nisi, znam da je frendovska zeka. Samo kad se ja sjetim da moja guzica skoro ni vidla kakav potencijal ima malo se ufrkovim. Ej sise da nisam vidio? guze da nisam šlatario? Bacio drkicu? I za kraj hitio nekakvu maličku pod jajčeka. Ideeeeš šta se sve moglo propustiti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad rođen u nedjelju u 23.15, velik bio 50cm, a težak 3,25kg
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumasi kao novorođenčad Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
« Cigare
|
Tko je bolestan »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

4,850 ..al` bio sam najteza beba u bolnici