uvijek ću se sjećati sprdačine s rokom1983 i doris dragović. bojim se da je to neponovljivo.
Službeni CP Doris Dragović fan club
Doris Dragović
Kućni uradak Doris Dragović
Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni
Doris Dragović
Raspravljate o temi Forumske uspomene u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Ovo je tema ponajprije za ekipu koja se moze pohvaliti duzim stazem na ovom forumu. Otpocetka foruma do sada izmjenilo ...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
uvijek ću se sjećati sprdačine s rokom1983 i doris dragović. bojim se da je to neponovljivo.
Službeni CP Doris Dragović fan club
Doris Dragović
Kućni uradak Doris Dragović
Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni
Doris Dragović
Nekak se meni čini da se ti pališ na Doris, pa non stop ti je na pameti.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ševa - iskreno da ti kazem i meni je to nekako u najbistrijem sjecanju ostalo, negdje u to vrijeme sam ja cesto bila na forumu kad se roko pojavio (iako neregistrirana jos) i sjecam se da me roko uvijek iznova iznenadio i zabavio ponekad dok nije postajao naporan
kako bilo da bilo, on je jedan od najvecih bisera
A u negativnom sjecanju mi je silence u doba prodaje croportala i cijela prica oko njega i Kikija..
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
onda, bila je neka klinka bez dlake na jeziku koja nam je spuštala i nikome nikada nije ostajala dužna.mislim bilo je još takvih ali ova je bila prava majstorica.
zapravo, svatko tko bi prvi počeo podjebavati dobio bi ono kaj je tražio.
ne sjećam se više nicka.![]()
da nije možda to bila mogu_biti_krava![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
A ona mogu bit krava?
edit: fbs mislim da onda je ...
joks @ neukrotiva svakome spuštalama neukrotiva je bila ... bip bip bip ... ne smijem ništa komentirati ...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
I neizostavna Aurorica...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!