Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Gdje radite ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Serbo_ Croatian sudeci po tvom karakteru, neces ni tu dugo Šta se da zaključit ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-08-06, 18:33   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase
Re: Gdje radite ?

Citat:
Pravi autor: Serbo_ Croatian
sudeci po tvom karakteru, neces ni tu dugo

Šta se da zaključit iz mojih postova o mom karakteru? Baš me zanima.
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 18:37   #42 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,094
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

menadžer u predstavništvu strane kompanije
Slider je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 19:44   #43 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,040
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Radim u jednoj velikoj poznatoj hrvatskoj firmi na održavanju kao elektroničar

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 04:33   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saan

Šta se da zaključit iz mojih postova o mom karakteru? Baš me zanima.
...da se zakljucit da si minimalno obrazovana(verovatno zavrsen 3stepen)dakako nezadovoljna svojim poslovima koje lako odbacujes u nadi da ces pronaci nesto bolje, ali verovatno nisi dovoljno atraktivna da se uvalis u fotelju neke sekretarice,sto bi verovatno volela...sorry na mojoj iskrenosti
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 09:45   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: saan
Supermarket Plodine
Kad se to treba otvoriti?
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-06, 19:44   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian
...da se zakljucit da si minimalno obrazovana(verovatno zavrsen 3stepen)dakako nezadovoljna svojim poslovima koje lako odbacujes u nadi da ces pronaci nesto bolje, ali verovatno nisi dovoljno atraktivna da se uvalis u fotelju neke sekretarice,sto bi verovatno volela...sorry na mojoj iskrenosti
1. Za mene je minimalno obrazovanje imati završenu osnovnu školu, a ja je imam, a uz to i dvije srednje.
2. Nisam nezadovoljna poslom nego poslodavcima, koje ionak ne moš izbjeć ovdje kod nas, svi su isti. I ne znam di sam napisala da ih odbacujem? Da ih odbacujem ne bi sad tamo rintala svaki dan ko budala jedno te isto već bi jednostavno nakon trećeg dana čišćenja jednih te istih prozora i pločica rekla da neću više, a tako šta mi ne pada na pamet.
3. Ne, nisam atraktivna, ali nikad nisam ni htjela radit kao sekretarica. Ubij me ak ikad poželim radit tako "zanimljiv" posao.
4. Nemam ništa protiv tvoje iskrenosti, al ovo je sad totalni offtopic zbog kojeg se ispričavam.
Citat:
Pravi autor: Lega
Kad se to treba otvoriti?
osmog devetog
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 09:55   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Hvala
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:32   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

[quote=saan]1. Za mene je minimalno obrazovanje imati završenu osnovnu školu, a ja je imam, a uz to i dvije srednje.
2. Nisam nezadovoljna poslom nego poslodavcima, koje ionak ne moš izbjeć ovdje kod nas, svi su isti. I ne znam di sam napisala da ih odbacujem? Da ih odbacujem ne bi sad tamo rintala svaki dan ko budala jedno te isto već bi jednostavno nakon trećeg dana čišćenja jednih te istih prozora i pločica rekla da neću više, a tako šta mi ne pada na pamet.
3. Ne, nisam atraktivna, ali nikad nisam ni htjela radit kao sekretarica. Ubij me ak ikad poželim radit tako "zanimljiv" posao.
4. Nemam ništa protiv tvoje iskrenosti, al ovo je sad totalni offtopic zbog kojeg se ispričavam.

...ok, u sustini dobro sam te procenio...(odnosi se na obrazovanje i atraktivnost ...sta je forum bez malo offtopica

p.s. cenim tvoju iskrenost,dobar si lik
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-06, 13:55   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: M@rietta
ispravljam se trenutno ne radim nigdje...jučer dobila otkaz....
Znaš onu: "Kad ti se jedna vrata zatvore, negdje drugdje su ti se otvorila" ili tako nekako. Držim palčeve!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-06, 13:59   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

I, da. Radim u privatnom projektnom uredu. Nije moj ured.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, radite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Tamo gdje ljubav počinje ? Kristijan Ljubav, Erotika, Sex 11 08-01-08 13:27
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114