| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Gdje radite ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Serbo_ Croatian sudeci po tvom karakteru, neces ni tu dugo Šta se da zaključit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Gdje radite ? Citat:
Šta se da zaključit iz mojih postova o mom karakteru? Baš me zanima.
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Veteran | Re: Gdje radite ? Radim u jednoj velikoj poznatoj hrvatskoj firmi na održavanju kao elektroničar
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Gdje radite ? Citat:
![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Gdje radite ? Citat:
2. Nisam nezadovoljna poslom nego poslodavcima, koje ionak ne moš izbjeć ovdje kod nas, svi su isti. I ne znam di sam napisala da ih odbacujem? Da ih odbacujem ne bi sad tamo rintala svaki dan ko budala jedno te isto već bi jednostavno nakon trećeg dana čišćenja jednih te istih prozora i pločica rekla da neću više, a tako šta mi ne pada na pamet. 3. Ne, nisam atraktivna, ali nikad nisam ni htjela radit kao sekretarica. Ubij me ak ikad poželim radit tako "zanimljiv" posao. 4. Nemam ništa protiv tvoje iskrenosti, al ovo je sad totalni offtopic zbog kojeg se ispričavam. Citat:
![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | ||
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Gdje radite ? [quote=saan]1. Za mene je minimalno obrazovanje imati završenu osnovnu školu, a ja je imam, a uz to i dvije srednje. 2. Nisam nezadovoljna poslom nego poslodavcima, koje ionak ne moš izbjeć ovdje kod nas, svi su isti. I ne znam di sam napisala da ih odbacujem? Da ih odbacujem ne bi sad tamo rintala svaki dan ko budala jedno te isto već bi jednostavno nakon trećeg dana čišćenja jednih te istih prozora i pločica rekla da neću više, a tako šta mi ne pada na pamet. 3. Ne, nisam atraktivna, ali nikad nisam ni htjela radit kao sekretarica. Ubij me ak ikad poželim radit tako "zanimljiv" posao. 4. Nemam ništa protiv tvoje iskrenosti, al ovo je sad totalni offtopic zbog kojeg se ispričavam. ...ok, u sustini dobro sam te procenio ...(odnosi se na obrazovanje i atraktivnost ...sta je forum bez malo offtopica![]() p.s. cenim tvoju iskrenost,dobar si lik ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje radite ? Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, radite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tamo gdje ljubav počinje ? | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 11 | 08-01-08 13:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

...(odnosi se na obrazovanje i atraktivnost