| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Gdje sebe vidite za 10 godina? u Društvo forumu; Jednostavno pitanje.........Gdje sebe vidite za 10 godina?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? booo... pojma nemam... u ogromnoj magli se mogu vidjeti s doticnom osobom i 2 male djecice, ali gdje cu zivjet i sto cu radit... premutno je jos uvijek ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Na Karibima s nekim latinoamerikancem. Slika mi je potpuno jasna. Nema nikakve magle.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Neka, neka... ionako ga neću razumjeti kaj priča.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Citat:
![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 96
![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Uf...zeznuto pitanje...posao: neki pravni...bilo sta u vezi toga...ili za laboranta( ako me jos bude zanimalo) Obitelj... to necu jos razmisljati..ima vremena...Gdje : nigdje izvan Hrv... ![]() p.s. ko zna kako cu razmisljati o tome svemu sto sam sada rekla za par godina...ovo zadnje definitivno ne zelim mjenjati...
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... Zadnji Uredio Mala_opasnost : 23-07-07 u 12:04. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Vidim se sa završenom višom šumarskom smjera debela hladovina gdje uživam na radnom mjestu debelog hlada.... ![]() Sad ozbiljno, nadam se samo da ću biti sretan okružen ljudima koji me vole i raditi ono što volim.... I da ću uživati u životu....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, godina, sebe, vidite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

to necu jos razmisljati..ima vremena...
...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...