| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Gdje sebe vidite za 10 godina? u Društvo forumu; Za kompom, tražim kaj ima novoga na CP-u pa nadam se da ću raditi ono što volim, imati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Za kompom, tražim kaj ima novoga na CP-u ![]() pa nadam se da ću raditi ono što volim, imati uz sebe osobu koju volim i uživat u svom životu-ajme pustih snova....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? imat cu killing posao, muza nekog (nije bitno, glavno da ja volim njega i on mene, al pozeljno je da zna svirati gitaru ). djeca imaju godinu, dvije ili su u pripremi ![]() je to neko psiholosko pitanje gdje u odgovorima vidis zapravo kakav je covjek znam da tako nesto postoji, al nis ne znam tocno
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? i glavno pitanje gdje ti sebe vidis za 10 godina? ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? PA vrlo slcno kao i sada. Jedino što ću imati riješeno stambeno pitanje i male Ogiće koji šalabajzaju oko mene ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? vidim se......... zarucenu.... radim bogzna u kojoj bolnici, idem po kavama ko i obicno,ucim vjerojatno... i tako... imam stan...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Za 10 godina? Hm...diskutabilno pitanje, veoma ali ajde vidim sebe sa mužem i troje dece u svom stanu , srećna svojim životom,zadovoljna poslom negde u nekoj finoj školi.............uh mogla bih do sutra nabrajati kako vidim sebe za 10 godina.........
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Uh...pa vidim se kao netko tko ceka svoj 32. rodendan ![]() I ne radim vise za sankom, sad sam vjerovatno trgovacki putnik za Osjecku pivovaru, jos uvijek ne pijem Osjecko vec Karlovacko skrivecki, imam dijete od pet godina, vrlo vjerovatno muža koji ima terenski posao i nikad ga nema doma i jako se volimo kad se vidimo Idem mami u svatove, jedem kod sestre jer ce biti kuharica, saznajem da mi je stari poginuo prije godinu dana, imam sluzbeni auto i neku kucu u nekom naselju pokraj Osijeka. I da, Cina jos uvijek dolazi kod mene i nosi tri litre piva sa sobom ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, godina, sebe, vidite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

). djeca imaju godinu, dvije ili su u pripremi 
znam da tako nesto postoji, al nis ne znam tocno