| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Gdje sebe vidite za 10 godina? u Društvo forumu; Kuću negdje u prirodi, stan u gradu, jedno dijete, drugo na putu, doberman i deset mačaka, neki posao gdje radim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Kuću negdje u prirodi, stan u gradu, jedno dijete, drugo na putu, doberman i deset mačaka, neki posao gdje radim sa siromašnim ljudima ili djecom s posebnim potrebama ili slično.. bezbroj mogućnosti, uglavnom da sam korisna. Dalje neću jer se neću moć zaustavit ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Sa obitelji, ostalo su moji privatni snovi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #33 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? Negdje između Australije i Amerike, plovim na tankeru, posada broda su 2 Engleza i ostalo Filipinci... Iza sebe imam propali brak i dijete za koje sam siguran da nije moje ...Damn bitch.. Još uvijek nisam dao ispit iz Matematike i ostalo mi je 3 ispita do kraja faxa, vječni student. Radim na crno, trošim na bijelo ![]() Eto čisto da vam malo ubijem monotoniju sve divno i krasno...Ne vidim se ni za 2 godine, ne vidim se ni sutra (ok, vjerojatno ću prespavat pol dana )... Ne razmišljam o takvim stvarima, tj razmišljao sam ponekad ali ubrzo prestanem. Not 4 me ... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gdje sebe vidite za 10 godina? u italiji, s nekim nogometašem ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, godina, sebe, vidite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.