| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi godina za "sjećanje" u Društvo forumu; Dali pamtite neku godinu u svom životu koja vam se urezala u sjećanje? Tj događaji koji su vam upečatilli tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dali pamtite neku godinu u svom životu koja vam se urezala u sjećanje? Tj događaji koji su vam upečatilli tu godinu? Meni se već duže vrijeme vrte filmovi u glavi iz 96' te godine ,i zasigurno je mogu proglasit jednom od najljepših ! A pogotovo pamtim ljeto 96', tad je izašao hit od LET.ODREDA : OD PREVLAKE DO DUNAVA prvi puta sam se poljubila ( doduše frajer iz kvarta mi uvalio jezicinu) , a onda sam upoznala jednog Zdenka (pocivao u miru), bio mi je prvi decko.. njezna zaljubljenost (prvi poljupci,prijetnje moga cace kad bi nazva, skrivanja u kutke discoteka za malo zagrljaja,pisanja porukica )..Tad sam završila sa osnovnom i cijelo ljeto sam bila uzbudjena radi srednje škole,prvi put sam sama busom putovala u centar Zg-a,sjela za srednjoškolske klupe.. Odputovala sam prvi put van Hrvatske ,vidjela Berlin..upoznala puno novih mladih ljudi s kojima sam dan -danas ostala u kontaktu.. Ta 96'ta godina je bila najljepša u mom zivotu! i rado je se sjetim.. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: godina za "sjećanje" Meni je dobra bila 1995. i 2007. Tada su se dogodile neke lepe stvari u mom zivotu! Jedva cekam da prodje ova 08. Uzasna mi je od samog pocetka!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: godina za "sjećanje" Citat:
![]() Btw..i meni ova 2008 je grozna, same nesrece,nevolje jad i tuga oko mene.. (malo smjeha i veselih vijesti ) | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: godina za "sjećanje" Citat:
Sorry, ali radije ne bih pricicu, ima tu svasta... ![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: godina za "sjećanje" Kako je trenutno stanje 2008-a je moja uber godina, ali pocekajmo da istekne. Zasad definitivno daleko ispred svih ostalih, ali imam ja jos 2 mjeseca za ukenjat stvar ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: godina za "sjećanje" Ako te kaj tješi i meni je... Dogodilo se par fakat dobri stvari, ali prevagnule su ružne. Meni je bila najbolja 2005. god.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: godina za "sjećanje" mislim da mi je zadnjih 4-5 godina zivot i vise nego lijep, bilo je nekih lomova ali nista od zivotne vaznosti ono sto bih posebno istakla je 2003. godina kad sam imala ludih 16 godina i kad sam tek pocela izlazit van, jbt bila sam luda skroz, to je definitivno bila burna godina krcata uzbudjenjima htjela bih se vratit jos malo u to ludilo...i meni je 2008 godina krenula nizbrdo.. puno stresa, bolesti, nesreca, napetosti u obitelji .. nadam se da ce iduca biti bar malo normalnija godina..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.

, a onda sam upoznala jednog Zdenka (pocivao u miru), bio mi je prvi decko.. njezna zaljubljenost (prvi poljupci,prijetnje moga cace kad bi nazva, skrivanja u kutke discoteka za malo zagrljaja,pisanja porukica )..

.. nadam se da ce iduca biti bar malo normalnija godina..