| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Greške u pisanju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza ne smeta mi uopće, čak ponekad namjerno pišem neke riječi skraćeno, kao npr: nek, jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Citat:
pa vidiš da sam napisao u prvom postu da sam svjestan toga da je ovo neformalan način komunikacije... pa ni ja ne pišem točno, pogledaj moje postove i vidjet ćeš da ne pazim... ali neke osnove bi se trebale znati, čovIjek npr. kada to naglas izgovaraš, uopće ne zvuči prirodno... ni dijalekti mi ne smetaju, naprotiv, zanimljivije je kad je više stilova i različitih riječi... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Greške u pisanju tako i ja , mala i velika slova pola puta niti ne gledam, tj. pišem sve malim slovima jer mi se neda caps lock ili shift stiskat, i obično skraćujem riječi, ovo što je daidza rekao jedino me malo bode u oči kad je nekome sve č (kuča i sl.) , čudno mi ful bude |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju meni je sve ok, dok recenice imaju smiso i dok su gramaticki suvisle... izbjegavam pisat č i ć isto kao š, đ i ž... cisto radi neformalnog nacina komunikacije, al ima stvari koje su stvarno biseri i zalosne...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju malo ste preozbiljno shvatili temu, nisam mislio da trebamo s riječnikom na stolu pisati na forumu, već sam spomenuo osnove... kuČa, šeČer, čovIjek itd... ![]() a mislim da Sahataba zna na što sam mislio kad sam spomenuo strukturu rečenica, odnosno krivi redoslijed riječi ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju josh da se i oko tog brinem..ma dobro kad pishem po papiru un kurac mi je prirodnije pisat..ovak puca mi kifla kak bu ispalo..kaj bu bu.. znash ono ide ide nejde nejde..vidish to ej gramatichki netochno..pa kaj..tuzhi me
__________________ daj bann |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Greške u pisanju ja sam isto gramar nazi ![]() ne volim kad netko ne pise pravilno i kad ima pogreske u pisanju. ako se vec brzo pise onda prije slanja treba prekontrolirati ili treba koristiti edit |
| | |
| | #19 (permalink) | ||||
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Citat:
Znači osnove osnova koje naučiš već do kraja osnovnjaka.Citat:
I, da, riječi "taki", "vaki" i "naki" ne postoje. Ponekad se zapitam ak je ta cura vidjela bar kako izgleda pravopis i gramatika hrv. jezika. NHF ![]() Citat:
Upoznajmo Klaića - Rječnik stranih riječi Joj da! Kak im se da... Citat:
Mene nekada jebe struktura rečenice jer prebrzo nekada razmišljam (jbte kako tek pričam) ![]() Ali mislim da napraviti koji razmak, učiniti post čitljivijim je i u korist onoga koji piše i onoga koji čita. edit: vuxs se ne računa. on ima still. njega ma koliko da se trudi bit nerazumljiv razumijemo svi ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 15-06-08 u 21:51. | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: gramatice, greske, pravopisne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

Znači osnove osnova koje naučiš već do kraja osnovnjaka.