| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Greške u pisanju u Društvo forumu; boli me kita kak ko piše,ja ne pišem gramatički,kaka je to fora da pazim kak ću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned | Re: Greške u pisanju boli me kita kak ko piše,ja ne pišem gramatički,kaka je to fora da pazim kak ću pisat i da pišem sve pravilno i uštogljeno,bože pa nisam došla na forum da bi sve pravilno pisala,pišem kak me pukne i kak se izražavam... i zabole me čuka jel se to nekom sviđa il ne... nije mi važan pravopis kad čitam nečiji post važno mi je šta je osboa x,y napisala... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: Greške u pisanju jedino me zna zabost u oči krivo stavljeno č i ć, te ije/je...ovo ostalo mala i velika slova, kratice i tako nema veze...ništa ne smeta i kad netko uopće ne piše č i ć već c...ali neke osnove bi se stvarno trebale znat, a ne da umjesto osjećaj napiše osiječaj ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Ja imam problema s krivim redoslijedom riječi, tj nemam problem jer sam svjesna kad pišem pogrešno, ali tako se kod mene priča. Ne smeta mi kad vidim da netko ne piše ispravno, jer to ide na njegovu sramotu. Više mi smeta kad vidim da se neki smiju drugima, a sami svojih pogrešaka nisu svjesni.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Iskreno, BMK kako si raspoložena ![]() Što se mene tiče, pisala ti ili nepisala (na forumu) svejedno mi je. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: gramatice, greske, pravopisne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

baš mi je fensi