| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Greške u pisanju u Društvo forumu; ovo je Demokratija moš kak očeŠ:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Ja nemam problema sa pravopisom, i trudim se , iskreno da ne pravim glupe greške. A jbg, i moj sam fax to traži ali meni je to okej. Ali ne smetaju mi tudje greške,vidim kad neko pogreši ali baš me briga ko kako piše, pogotovo ovde na forumu. Ali ja lično vodim računa kako ću šta napisati,izgovoriti.Nisam opterećena ali prosto vodim računa, takva sam i mislim da sam dobro savladala pravopis kako kroz osnovnu, srednju tako i kroz sam fax. Ive_ri , kod nas je ovde pravilno ne znam pisati odvojeno, i neću zajedno.Ali negde sam načula da kod vas u Hr od skoro neću piše odvojeno. E da, i Da li se ovde kod nas piše odvojeno. ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. Zadnji Uredio Lulu Bg : 15-06-08 u 22:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gramatice, greske, pravopisne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

ali meni je to okej.