| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Greške u pisanju u Društvo forumu; ma da, nismo tu da raspravljamo o gramatici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Pa meni je malo bez veze kad neko i zna kako se pišu neke reči a oni ga pišu pogrešno. Evidentno je da ima ljudi stvarno koji ne znaju kako se šta piše, ali dobro , neću da ulazim u to.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Citat:
Neukrotiva, ljudi koji nisu glupi će opet voditi računa kako pišu (napominjem, ne samo ovde na forumu). A besmisleno mi je, na primer ,da znam kako se piše neka reč a namerno je pišem gramatički pogrešno.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Bitno mi je ono sta se napisanim zelilo rec, a ne jel to gramaticki ispravno ili ne. Nemam ni vremena ni volje obracat paznju na te stvari. Pogotovo ne u drugih. Mozda da pocnemo svi pisat postove prvo u Wordu, pa prodemo sa check spellingom i onda tek objavimo na forumu... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške u pisanju Hahhahaha Ma daaa ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gramatice, greske, pravopisne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.