| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi gubljenje stvari u Društvo forumu; ukrali mi srce....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: gubljenje stvari ukrali su mi mobitel vracala sam se sa spoja pa sam bila sva u oblacima i u tramvaju mi ga je neko valjda uzeo iz dzepa nikad to necu prezalit.. moja mutava frendica je na svadbi isla na wc da si popravi sminku i znamo vec svi kakve su zenske torbice, prenatrpane svacim.. a ona je jos izmedju ostalog u torbici imala i kuvertu sa soma ojra (poklon za mladence).. i kako je kupala po torbici i trazila sminku tako je izvadila kuvertu i stavila ju na policu ispred ogledala.. ona se fino nasminkala, popisala, uzela torbicu i vratila se za stol.. a kuverta ostala dole.. mislite da je dugo stajala pred ogledalom? naravno da ne.. afkors da joj to nitko nije vratio ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: gubljenje stvari Ja sam jednom izgubio auto. Išao sam u ljubljanu i parkiram auto. U auto je bio samnom drugar i celo vreme smo pričali i zajebavali se. Kada sam zakljucavao auto nisam ni ja ni on obračali pažnju u kojoj smo ulici bili. Onako zaključaš i odeš. Piće ovde, piće onde. Obavili posao i uff, uf. Sad ti znaj di je auto. Mrak se spustio pa nam bilo još teže se orientisat. Danas je to puno lakše. Čujem ljudi u mobitelima imaju onu navigaciju pa zabilježiš položaj auta i nema problema.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
![]() |
| Tagovi: gubljenje, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.

vracala sam se sa spoja pa sam bila sva u oblacima i u tramvaju mi ga je neko valjda uzeo iz dzepa