| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi gubljenje stvari u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ti mislis prvi ubod i da ce odmah zakmeciti za 9 mjeseci, eh djevojcice moja... ipak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gubljenje stvari izgubila sam torbicu i u njoj je bio skupi parfem, šminka, ključevi od kuće... ali najviše mi žao ključeva, naime morala sam taj dan čekati starce da se vrate kući... a bila je zima..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gubljenje stvari Ja sve živo gubim, izgubio bi kitu da nije u gaćama... zato nosim samo one Y gaće, a ne bokserice...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gubljenje stvari Ja redovito zaboravljam ili ostavljam stvari. Još nisam glavu zagubila, a kako sam smotana i to budem skoro. Jedan od vrhunaca moje zaboravljivosti je bio kada sam nekom liku kaj smo skupa slušali neki izborni ostavila index pa da mi uzme potpis jer sam ja morala biti na drugom satu (taj izborni je bio toliko bezveze da je bila sramota ne uzeti ga da nadopuniš br. bodova). Lik je uzeo potpis, ali dakako da ja nisam imala pojma kako lik izgleda, a pogotovo ne kak se zove. Indeks sam našla na porti dr. dan. A da. I x - ica. U 5 god. gubila sam je oko 3 x. Svako novo izdavanje je 50 kn ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: gubljenje stvari jako sam zaboravan nazalost ..gubim puno toga , a najvise mi je zao jedne kape ( znam zvuci glupo) koju sam dobio od brata za rodjendan .Brat je bio u NY i poklonio mi kapu od New York rangersa i ja je imao samo tjedan dana .."posadio " sam je vjerojatno u vlaku kad sam putiovao za OS Popizdio sam zbog toga ..I neki dan sam "posadio" slusalice od mp3 playera ..za popizdit ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gubljenje, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

,ništa bez kondoma,već kad jednog dana bude počeo rast stomak,ima da kupiš kolica 

nazalost ..