| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrčete li? u Društvo forumu; Vaąe zdravlje :: Pregled članka - Hrkanje - neugodan zvučni efekt ili ozbiljan simptom Citat: Hrkanje je oduvijek izazivalo pozornost na društvenoj (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Hrčete li? Vaąe zdravlje :: Pregled članka - Hrkanje - neugodan zvučni efekt ili ozbiljan simptom Citat:
A vi? Jeste li priznali samom sebi da ipak možda hrčete u snu? Imate li kakvih zgodnih događaja vezanih uz hrkanje? Da li vas je netko snimao dok "niste hrkali"? Ili ste vi nekome morali dokazivati na ovaj način da ipak hrče? Ja sam veliki hrkač (napisano je malim slovom i nema veze s Miljenkom). Pilim čak i kad ne spavam, a naročito kad sam umoran ili ako sam ne da Bože popio koju. Supruga je u početku morogala, ali se navikla kao i djeca - a što su drugo i mogli. Naravno i ona hrče (ali ne priznaje) kad uhvati pravi zalet, čak i djeca (možda je nasljedno?). Noću je u kući pravi orkestar, ali susjedi se još ne bune. A zgode? Bilo je i njih naravno! Zaspao sam jednom na gradskoj plaži u Pagu i naravno počeo piliti. Supruga me nekoliko puta cimala pa sam joj kroz san rekao neka se odmakne od mene ako joj je neugodno jer mene je baš složilo. Nakon nekih sat vremena kad sam se probudio pedeset metara od mene nije bilo nikoga. U jednom zagrebačkom hotelu su me zamolili da za drugu noć promjenim sobu jer su se gosti žalili zbog buke. Ne sumnjam jer sam bio umoran k'o pas taj dan. Dobio sam sobu u dnu hodnika uz požarno stubište. Sad vi budite iskreni!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrčete li? ja hrčem kad me netko izgura na kraj kreveta pa cijelu noć pokušavam balansirati na rubu i ne pasti dolje!!!! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Hrčete li? Ne hrčem... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Hrčete li? Sad sam se sjetio još jedne zgode. U vrijeme služenja u JLJA jednog sam se popodneva sakrio u skladište da u miru odspavam jer sam bio premoren svakodnevnim maltretiranjem, a ujedno da izbjegnem popodnevne obveze. Pogodite na koji način su me pronašli. Prolazio dežurni oficir pokraj skladišta i čuo čudne zvukove, tu je mojoj idili bio kraj. Probudilo me njih deset jer je oficir zvao pomoć. Baš su mi se kvalitetno rugali i još sam morao čistiti WC tjedan dana. Bilo je još toga samo dok se sjetim.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrkanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

inace ne... valjda