Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrčete li? u Društvo forumu; Vaąe zdravlje :: Pregled članka - Hrkanje - neugodan zvučni efekt ili ozbiljan simptom Citat: Hrkanje je oduvijek izazivalo pozornost na društvenoj (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 16:31   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Hrčete li?

Vaąe zdravlje :: Pregled članka - Hrkanje - neugodan zvučni efekt ili ozbiljan simptom

Citat:
Hrkanje je oduvijek izazivalo pozornost na društvenoj (i političkoj) sceni. Povijesno gledano, dug je popis poznatih hrkača: Plutarh piše o imperatoru Othu kao velikom hrkaču, a o Musolliniju kažu da je bio umjetnik hrkanja, dok je W. Churchill hrkanjem stvarao buku od 35 dB (dB = decibel), što je zabilježio mornarički časnik koji je bio u pratnji premijera na njegovu brodu 1944. Posebnu čast da uđe u Guinnesovu knjigu svjetskih rekorda kao najglasniji hrkač imao je 44-godišnji Šveđanin Kare Walker kome su 24. svibnja 1993. u Oerebro Regional Hospital zabilježili buku njegova hrkanja od nevjerojatnih 93 dB.

A vi?

Jeste li priznali samom sebi da ipak možda hrčete u snu?

Imate li kakvih zgodnih događaja vezanih uz hrkanje?

Da li vas je netko snimao dok "niste hrkali"?

Ili ste vi nekome morali dokazivati na ovaj način da ipak hrče?

Ja sam veliki hrkač (napisano je malim slovom i nema veze s Miljenkom).
Pilim čak i kad ne spavam, a naročito kad sam umoran ili ako sam ne da Bože popio koju.
Supruga je u početku morogala, ali se navikla kao i djeca - a što su drugo i mogli. Naravno i ona hrče (ali ne priznaje) kad uhvati pravi zalet, čak i djeca (možda je nasljedno?).
Noću je u kući pravi orkestar, ali susjedi se još ne bune.

A zgode? Bilo je i njih naravno!

Zaspao sam jednom na gradskoj plaži u Pagu i naravno počeo piliti. Supruga me nekoliko puta cimala pa sam joj kroz san rekao neka se odmakne od mene ako joj je neugodno jer mene je baš složilo.
Nakon nekih sat vremena kad sam se probudio pedeset metara od mene nije bilo nikoga.

U jednom zagrebačkom hotelu su me zamolili da za drugu noć promjenim sobu jer su se gosti žalili zbog buke. Ne sumnjam jer sam bio umoran k'o pas taj dan.
Dobio sam sobu u dnu hodnika uz požarno stubište.

Sad vi budite iskreni!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 16:38   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Hrčete li?

Obično ne hrčem, ali kad se napijem, često završim na leđima i onda oderem da me čuje cjela ulica ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 16:42   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ja hrčem kad me netko izgura na kraj kreveta pa cijelu noć pokušavam balansirati na rubu i ne pasti dolje!!!!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 16:47   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja ne hrčem,bar mislim da ne,a kak da saznam dal hrčem il ne kad ja onda spavam i ne čujem se?
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 16:54   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne hrčem...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 17:38   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,966
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Ja ko tamić
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 18:53   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Sad sam se sjetio još jedne zgode.

U vrijeme služenja u JLJA jednog sam se popodneva sakrio u skladište da u miru odspavam jer sam bio premoren svakodnevnim maltretiranjem, a ujedno da izbjegnem popodnevne obveze.
Pogodite na koji način su me pronašli.

Prolazio dežurni oficir pokraj skladišta i čuo čudne zvukove, tu je mojoj idili bio kraj. Probudilo me njih deset jer je oficir zvao pomoć.
Baš su mi se kvalitetno rugali i još sam morao čistiti WC tjedan dana.

Bilo je još toga samo dok se sjetim.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 19:12   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ajoj jadan,pa kak su te mogli probuditi dok ti slatko hrčeš!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 20:25   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

hrcem kad sam prehladjena inace ne... valjda
Star 30-06-07, 20:28   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
ja hrčem kad me netko izgura na kraj kreveta pa cijelu noć pokušavam balansirati na rubu i ne pasti dolje!!!!
da, da ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrkanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113