| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D u Društvo forumu; bit ce da je neko pod nekim zenskim imenom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Još jedan koji očito sumnja u mene. Ne mogu više da se krijem... Podizem ruku iz zadnje klupe, pazljivo osvrcuci se oko sebe i tiho izgovaram : Da, ja sam Hrvoje... Čupao/la sam se svim silama da me ne prepoznaju dusmani...ali nisam mogao/la vise izdrzati.... Mogu li jos samo dobiti svoju sliku da vidim kako izgledam? Zapravo da vidim kako sam ispao/la na njoj. Hvala ![]() |
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D bit ce da se skoro vratio na croportal a pitam se kome sam danas pozelio dobrodoslicu kao povratniku
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 106
![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D Citat:
Nije tačno! Možda ja jesam peder, ali nisam od juče.
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvoje iz Big Brothera Croportalov Forumaš - Pogodi tko :D koga briga sto je ovaj derpe na forumu, who cares??? a kiki si se ti mozda slikao sa pederom, ovaj hrvojem ![]() ?
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother, croportal forumas, diva, hrvoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.